askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Reguli de agatat pentru femei in 1938

Reguli de agatat pentru femei in 1938

4/44527
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ce erau sfatuite femeile sa faca atunci cand ies in oras in anul 1938 Ce reguli de agatat functionau la acea vreme

Site-ul realitatea.net a publicat o serie de regului publicate pe imgur.com. Aceste reguli erau adresate femeilor in cautare de barbati.

1. Nu fi ostentativa atunci cand vorbesti cu alti barbati! Cel mai grav este sa lesini dupa ce consumi prea multa bautura. In acest caz,ᅡ exista mari sanse sa nu te mai sune niciodata.

2. Nu fi sentimentala! Nu incerca sa il faci sa spuna ce nu vrea manipulandu-i emotiile. Barbatilor nu le plac lacrimile, mai ales in locuri publice.

3. Nu sta in pozitii ciudate si incearca sa nu pari niciodata plictisita, chiar daca esti. Daca trebuie sa mesteci guma (obicei de care ar trebui sa te feresti), fa asta cu gura inchisa.

4. Barbatilor nu le plac femeile care le imprumuta batistele si le murdaresc cu ruj. Machiaza-te cand esti singura, nu in fata lui.

5. Femeile neatente nu sunt pe placul barbatilor: nu vorbi niciodata cand dansezi.

6. Nu te purta in mod intim cu barbatii in public. Semnele evidente de afectiune sunt de prost gust. Ii fac sa se rusineze si umilesc barbatii.

7. Nu vorbi despre haine cu un barbat. Cel mai bun mod de a-l multumi este sa vorbesti despre lucrurile despre care vrea el sa vorbeasca.