askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Incursiune in mintea unei amante de profesie

Incursiune in mintea unei amante de profesie

4/44459
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Site-ul idatedaily a publicat o scrisoare a unei femei care sustine ca este amanta unui chirurg celebru din Chicago.
Prin aceasta scrisoare femeia vrea sa le ofere tuturor sotiilor detalii importante despre ce inseamna rolul de amanta.

Iata cum arata scrisoarea:
"Sunt ceea ce majoritatea femeilor ar considera o distrugatoare de casnicii, o curva.. Insa imi place sa cred ca pot fi un real ajutor pentru relatii.

Atunci cand barbatul tau este ranit, eu sunt solutia temporara pentru vindecarea ranilor lui. Il cunosc pe Ursul meu de 7 ani. Este un chirurg de succes care este casatorit de 11 ani.

El locuieste impreuna cu sotia intr-un penthouse din zona Lake Shore Drive. Ursul meu mi-a cumparat o casa la mai putin de 2 mile de casa lui.

Nu m-am considerat niciodata a fi cealalta femeie, mai ales dupa atata timp, insa intotdeauna am stiut sa transform lamaila in limonada.

Cred ca le pot fi de un real folos femeilor casatorite, cred ca le pot da anumite sfaturi care sa le ajute sa inteleaga ce ii determina pe sotii lor sa le insele.

Va vine sa credeti sau nu, problema depaseste granitele sexului. Barbatii vor ca sotiile lor sa le fie mama, prietena si terapeut.

Prin mama inteleg ca acea femeie sa aiba o incredere neconditionata in el. Iar prin prietena inteleg acea femeie de care se indragosteste.

Prin terapeut inteleg sa incerci sa-l intelegi, sa-l asculti. Sotia Ursului meu este o mama excelenta pentru copii, dar nu este o buna mama, prietena si terapeut pentru el.

Va vine sa credeti sau nu, insa majoritatea clipelor pe care le petrecem impreuna nu au nicio legatura cu sexul. Uneori ascultam muzica, bem niste vin si discutam ultimele evenimente.

Este o relatie extrem de simpla. Desi tin foarte mult la el, stiu ca sunt doar un remediu temporar pentru el.
Cand ma va parasi pentru a reveni la sotia lui, sunt sigura ca voi gasi un alt barbat ranit. Nu este o viata placuta pentru multe femei, insa pentru mine functioneaza.

Daca vrei ca femeile ca mine sa dispara, trebuie sa tii cont de sfaturile mele. Si inca ceva foarte important - incercati sa intelegeti faptul ca barbatul care a acceptat sa va ia de sotie va iubeste.

Este important sa intelegeti de ce a ales sa se casatoreasca cu dumneavoastra".