askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Dating Online: Cum sa abordezi o femeie pe internet

Dating Online: Cum sa abordezi o femeie pe internet

5/5341
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Intr-o era in care toata lumea isi poate gasi mai usor jumatatea pe site-urile de dating online, este crucial sa stii cum sa abordezi o femeie pe internet. Daca in viata reala, reprezentantele sexului frumos pot face o departajare intre pretendenti dupa aspectul exterior, in lumea virtuala nu mai beneficiezi de acelasi avantaj.

Un maestru in dating online trebuie sa stapaneasca arta conversatiei la nivel superior pentru a aborda corect o femeie pe internet. In linii mari, este important sa fii prietenos, sa emani incredere in tine si sa fii abordabil, daca iti doresti sa fii cuceritor online. Iata cum iti poti perfectiona tehnicile de flirt virtual, in cativa pasi simpli.
1. Latra la copacul potrivit
Metafora amintita se refera la faptul ca primul aspect important al datingului online reusit este sa iti alegi inteligent locul in care sa iti pui in practica farmecul. Cauta un site cunoscut, cu public-tinta bine conturat, care sa iti ofere cat mai multe informatii despre persoanele inscrise. In acest fel, ai posibilitatea de a selecta in prealabil acele profile compatibile cu asteptarile tale.
2. Fii spiritual
Ai pus ochii pe o bruneta focoasa si esti gata de "atac" Uita-te cu atentie in lista ei de interese, vezi ce hobby-uri are, ce muzica asculta si ce alte preferinte reies din descriere. Fii spiritual si abordeaz-o cu o gluma sau cu o replica bine gandita, care sa ii atraga atentia.

Nu ii trimite un mesaj banal cu "esti draguta, vrei sa vorbim", pentru ca vei fi inclus de la inceput in "gasca" sutelor de pretendenti fara imaginatie. Starneste-i curiozitatea cu cateva versuri dintr-o melodie si va participa 100% la discutie. Dupa cateva schimburi de mesaje interesante, propune-i sa discutati altundeva mai "confortabil" (Messenger, Skype etc).
3. Pune intrebari relevante
Dupa o vreme de flirt conversational, adreseaza-i intrebari relevante, care sa ii dea de inteles ca vrei sa o cunosti, dar nu fortezi nota: cu ce se ocupa, cum se relaxeaza etc.
4. Fii sincer si politicos
Nu incerca sa epatezi prin laude de sine exagerate si incearca sa fii cat mai sincer. Pune-ti la bataie toate manierele conversationale, nu schimba subiectul in mijlocul discutiei si nu uita de importantele "multumesc", "te rog frumos" si "daca imi permiti".
5. Nu fi insistent
Nu incerca sa duci lucrurile prea departe, foarte devreme. Tine cont de nivelul ei de confort si lasa lucrurile sa evolueze de la sine. Daca o "sufoci" din start, sansele sa o aduci acasa sunt nule!