askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Cum sa ai succes in viata personala cu ajutorul aplicatiilor de dating

Cum sa ai succes in viata personala cu ajutorul aplicatiilor de dating

4/46405
calendar_month 20 Mai 2021, 00:00
Câteva cinematografe deschise în marile orașe, restaurante și baruri cu program redus și de cele mai multe ori cu necesitatea rezervării în prealabil, teatre cu număr limitat de spectatori: la fel ca în ultimul an și jumătate, și în prezent cei aflați în căutarea sufletului pereche sau pur și simplu a unui partenere de conversaţie și de petrecere a timpului liber sunt impulsionați să apeleze la aplicațiile online pentru întâlniri.

Dragostea nicicând nu a fost simplu de găsit, cu atât mai mult în vreme de pandemie, așa că, dacă ai prejudecăți legate de interacțiuni cu potențial romantic începute din spatele ecranului, ar fi bine să renunți la acestea. Nu îți imagina că sunt necesare doar un simplu „add”, crearea unui cont pe un site sau pe o aplicație de dating, un „swipe right” și un „Hello, stranger!” pentru a atrage atenția unei persoane în mediul virtual. Lucrurile sunt mult mai complicate și, până la urmă, „proba de foc” nu este reprezentată de conversațiile online, ci de cele față în față.

Tocmai pentru a avea succes și în offline, iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a nu da greș la prima întâlnire, mai ales dacă simți că ai o anumită conexiune cu persoana respectivă.

Atenția la detaliiChiar dacă e un firesc în actualul context, este normal să ai reţineri înainte de o întâlnire, să te temi că persoana din spatele unui profil nu e aşa cum vezi în poze sau că nu îi va plăcea persoana din spatele pozelor pe care le-ai postat tu, suficiente motive pentru a nu mai amâna să o inviți la o terasă, la un spectacol în aer liber, deși nu vei avea prea multe opțiuni în acest sens, sau la o plimbare. 

Important e să nu ai pretenția doar ca ea să arate ca într-o fotografie „instragramabilă”, ci să fii realist, până la urmă toată lumea are defecte, inclusiv tu. Fii atent la postură, ai grijă să te îmbraci adecvat, în funcție de locul întâlnirii și momentul zilei și, mai ales, să porți ceva care te avantajează și în care te simți în elementul tău. Nu doar femeile trebuie să aibă mâini îngrijite și unghii impecabile, ci și tu, dacă te respecți. Nu lăcuite, însă curățate, cu cuticulele tăiate și hidratate. Totodată, dacă lucrezi de acasă, iar uneori nu ieși cu zilele din casă, iar mâncarea îți este livrată direct la domiciliu, iar prin frizerii nu ai mai călcat și nici nu intenționezi să o faci prea curând din considerente de siguranță, comandă-ți online un aparat de tuns și asigură-te că vei adopta o frizură care să te avantajeze. Poți să ceri ajutorul unui prieten care are abilități de hairstylist sau efectiv poți urmări câteva tutoriale în care ești învățat de la „A la Z” ce să faci pentru ca rezultatul să nu fie unul dezastruos. Nu ar trebui să îți faci nicio grijă dacă ești adeptul unui stil simplu, cu păr scurt, tuns „periuță”.Subiecte de discuții

Dacă deja ați stat de vorbă online și te-ai decis să faci un pas înainte, e de așteptat să reluați cu lejeritate discuțiile, însă nu este neapărat o regulă. De ce? Nu toată lumea are capacitatea de a interacționa foarte ușor cu necunoscuții, deși în acest caz persoana respectivă nu reprezintă un mister total pentru tine.

Dacă ești emotiv, poți să te pregătești în eventualitatea în care conversația nu va curge firesc, eventual să treci pe o hârtie câteva nume de filme și seriale care ți-au atras atenția în ultimul timp, să știi să argumentezi de ce asculți un anumit stil de muzică, eventual să te pui la curent cu informațiile de ultimă oră de la nivel național și internațional. 

Se spune că la prima întâlnire merge PR-ul nostru, adică acea proiecție a fiecăruia capabilă să-și prezinte doar atuurile în fața unui interlocutor. Cu toate acestea, nu încerca să pari ceea ce nu ești și să-ți atribui pasiuni pe care nu le ai, de exemplu. În „A case of you”, un film din 2013 în care apare şi Tyrion din „Game of Thrones”, se prezintă riscurile datingului online și chiar l-ai putea viziona înainte de a vă vedea în realitate. Personajul principal îşi schimbă hobby-urile să impresioneze o fată după ce i-a văzut profilul, însă această glisare în aparențe nu îi aduce nicio satisfacție sau bucurie.

Și nu uita: fii un bun ascultător, căci este demonstrat că oamenii vor ca cel de lângă ei să le acorde atenție, să nu îi întrerupă și să nu monopolizeze o discuție. Dacă în urmă cu câţiva ani erau un subiect tabu, acum aplicaţiile de dating sunt o normalitate și nu este nimic greșit dacă profiți de această oportunitate.

Sursă foto: unsplash.com


Cauta in site