askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Ce sa faci daca ai doua relatii in acelasi timp?

Ce sa faci daca ai doua relatii in acelasi timp?

4/44514
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Un celebrul scriitor francez spunea ca pentru un barbat nu e greu sa aiba mai multe femei in acelasi timp, fiind doar o problema de organizare. Ei bine, nu foarte multi barbati reusesc aceasta "organizare" atunci cand vor sa aiba mai multe relatii in acelasi timp.

Potrivit site-ului askdanandjennifer.com exista cateva metode prin care iti poti organiza viata in asa fel incat sa poti avea doua relatii in acelasi timp.

1. Separa-le in minte
Este foarte important sa constientizezi tot timpul faptul ca ai relatii cu doua femei si ca orice amestecatura de date si informatii te poate aduce in pragul scandalului. De aceea este foarte important sa le separi in mintea ta, desi nu pare usor la prima vedere.

2. Retine adresele lor
Este foarte important sa cunosti foarte bine adresele fetelor. Nu de alta, dar ar fi pacat sa te trezesti ca o suni pe una si ii ceri sa te indrume la adresa celeilalte, nu-i asa Ar fi ideal ca cele doua femei sa nu locuiasca aproape una de cealalta. Lumea e mica si nu stii cand te poti trezi cu surprize.

3. Nu le aduce la tine
Evita sa le aduci la tine. Astfel eviti orice intamplare nefericita. Ar fi trist ca una dintre ele sa-ti faca o surpriza cand esti "in focuri" cu cealalta... Poti sa razi daca vrei, dar e greu de crezut ca "pacalita" va sari in pat alaturi de voi...

4. Alege
E okay sa iesi cu mai multe femei, insa stilul asta de viata te scoate din uz dupa circa 3 saptamani. Drept urmare nu ar fi rau sa alegi cu care dintre ele vrei sa ramai. Iesirile dese te epuizeaza si fizic si financiar.

5. Nu incurca povestile
Un alt detaliu extrem de important atunci cand ai o relatie cu doua femei in acelasi timp este consecventa.
Ai grija ce povesti spui. Nu uita ce ai vorbit cu una sau cu cealalta si mai ales nu amesteca lucrurile si intamplarile ca sa nu dai de banuit.

6. Curatenie digitala
Traim in era digitala asa ca ar fi bine sa-ti faci curat constant atat in telefon, cat si in calculator. Nu lasa urme care te-ar putea da de gol. Nu ai de unde sa stii pana unde merge curiozitatea celor doua femei cu care iesi.

7. Inchide telefonul
Cand esti cu una dintre ele incearca sa-ti inchizi telefonul. Este posibil ca cealalta sa te caute cu insistenta si atunci poti avea probleme cu femeia cu care esti in acel moment. Incearca sa eviti orice motiv de gelozie.