Ce poza de profil trebuie sa pui pentru a atrage parteneri?
1/10553
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca esti singur si vrei sa apelezi la retelele de socializare pentru a-ti gasi un partener/a, trebuie sa ai grija ce fotografie postezi la profilul tau.

Psihologul Vivian Diller sustine ca persoanele care aleg mediul virtual ca instrument de gasire a unor eventuali parteneri/e trebuie sa fie atente la modul in care se prezinta, titreaza adevarul.ro.

Spre exemplu, o femeie care sta intinsa pe o canapea va fi interpretata intr-un fel, iar una care sta in picioare, altfel. Astfel, inainte sa urci o poza de profil, ar fi bine sa constientizezi carui segment te adresezi, pentru a evita surprizele neplacute.

Potrivit psihologului, o fotografie de profil trebuie sa respecte doua reguli: 1. sa transmita incredere in propria persoana si 2. sa vorbeasca despre cat de abordabila este persoana respectiva.

Specialista considera ca o poza a unei persoane ce pare desprinsa din revistele de moda poate transmite un mesaj gresit despre acea persoana, ceilalti putand sa o perceapa ca fiind narcisista si greu de abordat.

Drept urmare, o poza cu o atitudine naturala are sanse mai mari de reusita. Mai mult, o imagine ce altereaza realitatea poate sa exprime neincredere in sine.

Psihologul spune ca imaginile cu oameni care zambesc atrag cel mai mult potentiali parteneri. Asa ca daca va cautati un partener in mediul virtual nu ezitati sa mizati pe naturalete.