5 sfaturi importante pentru o cerere in casatorie reusita
1/11229
calendar_month 16 Mar 2023, 00:00
Pentru fiecare femeie, ziua în care este cerută în căsătorie e cel puțin la fel de importantă precum cea a nunții. E momentul în care primește confirmarea supremă că este iubită și dorită și că tu, partenerul ei, ai ales să-ți petreci restul vieții alături de ea. Deci, o cerere în căsătorie e un eveniment deosebit în viața unui cuplu și merită atenție.

Noi venim cu câteva sfaturi esențiale pentru o cerere în căsătorie reușită:

Inelul perfect

Orice plan trebuie să înceapă cu alegerea inelului perfect pentru o astfel de ocazie. Ai mai multe variante la dispoziție, însă inelul cu diamant este de departe cel mai potrivit pentru logodnă. Iar aici ai, de asemenea, mai multe opțiuni. Ai la dispoziție mai multe modele în funcție de buget și gusturile ei. Prima dată încearcă să afli dacă îi place aurul galben sau cel alb ori poate este mai curând adepta argintului. În orice situație, inelul va fi extraordinar dacă va avea un diamant, indiferent de dimensiunea lui.

Păstrează secretul

Dacă te-ai decis să o ceri, încearcă să ții asta doar pentru tine sau să-ți împărtășești intenția doar celor în care ai deplină încredere că vor păstra secretul. Dacă iubita ta va afla că vrei să-i pui întrebarea cea mare se va bucura oricum, dar vei strica surpriza. Deci, pentru ca amândoi să aveți parte de un moment cât mai special, de neuitat, asigură-te că păstrezi secretul.

Momentul ideal

Deși mulți sunt de părere că orice zi e potrivită pentru o cerere în căsătorie, este parcă mai frumos să alegi una cu o anumită simbolistică pentru voi: ziua în care v-ați cunoscut, în care i-ai spus prima dată că o iubești sau cea în care v-ați mutat împreună. De asemenea, ziua ei de naștere este una potrivită, pentru că dintr-odată va fi și mai importantă, având de sărbătorit două evenimente... Până la urmă, alegerea momentului ideal ține de fiecare cuplu în parte, pentru că obiceiurile și preferințele sunt diferite.

Fă din cerere un eveniment memorabil

Ideal ar fi ca și cererea să fie făcută în vacanță sau într-o escapadă romantică, pentru ca entuziasmul să fie prelungit. Dacă a doua zi sau chiar în ziua cu pricina trebuie să meargă la serviciu sau are de rezolvat probleme curente, bucuria va fi una de scurtă durată. Deci, dacă ai ratat vacanța cumva, poți plănui un city break și dacă îți lipsește inspirația, pe Forbes vei găsi o listă cu 16 destinații europene romantice.Împărtășiți bucuria

În general, femeile iubesc să-și împărtășească bucuriile cu apropiații. Chiar dacă tu nu simți nevoia să faci la fel, las-o pe ea să se bucure. Cu prima ocazie invitați în oraș familia și prietenii sau chiar organizați o petrecere de logodnă. Până la urmă, este unul dintre cele mai importante momente din viață și merită orice efort.

Foto: Pexels