Gratarul la iarba verde si o partida de sex

label Cupluri calendar_month 13 Aug 2015, 00:00 autorenew 13 Aug 2015, 00:00 history_edu www.askmen.ro
Desi soarele nu prea ne incalzeste cu razele lui, incepem sa ne gandim totusi la vacanta. Putina plaje si o baie in mare n-ar strica. Sau poate cateva zile sus la munte, la o cabana. Intr-un loc in care sa ajungi fara prea mult efort. Departe de zgomotul orasului ai vrea sa stai linistit cu iubita. S-o stringi in brate si sa-i spui soapte de amor. Vrei s-o impresionezi, dar nu stii cum Pana la marea vacanta, te poti antrena undeva la padure, sau la iarba verde
Pentru tot romanul, gratarul" inseamna relaxare. Vara i se potriveste parca cel mai bine. O friptura bine facuta pe gratar trezeste in noi tot felul de instincte. Stropit cu un vin potrivit, clipele petrecute in jurul gratarului au un romantism aparte, rustic si putin salbatic. Organizarea unei asemenea escapade nu e complicata. Iata cateva sfaturi.
Chiar daca numarul celor care prefera sa renunte la carnea de porc in favoarea regimurilor vegetariene, cei mai multi dintre noi savuram cu placere un gratar de porc, usor impanat. Bucatile de carne trebuie taiate nici prea subtire, dar nici prea gros. 2 centimetrii sunt suficienti. Daca ati ales un gratar cu tava, friptura poate fi unsa cu sotul ramas, dupa fiecare intoarcere a carnii.
Mult mai interesanta este friptura de miel, la gratar. Pentru asta alegeti o pulpa, potrivita. Condimentele folosite sunt usturoi, usturoi, rozmarin, cimbru si ulei de masline sau chimen, usturoi si ulei de masline, piper alb si piper verde, doua retete la fel de exotice. In maximum 30 de minute, la un foc mediu, gratarul este gata.
Garnitura de legume se poate face din ardei, rosi si vinete. Toate se prepara tot pe gratar. Vinetele se prepara atat in coaja cat si curatate si taiate felii. Stropite cu putin ulei, iese un sos delicios. Ceapa, rosii, vinete si ardei toate taiate cuburi si puse pe frigarui sunt alte garnituri perfecte pentru gratarul de porc sau miel. Le puteti aseza pa farfurie alaturi de cateva masline si radeti putin cascaval peste toata mancarea. Va garantez, ca pentru un asemenea platou veti primi cel mai minunat sarut de la iubita care v-a admirat in tot acest timp. Si nu dureaza de loc mult. Gratarul si frigaruile de legume, pot sa va tina in fata jarului maxim 45 de minute. Merita!
Nu uitati vinul! Ceva moderat: Cabernet Sauvignon sau o Feteasca Neagra. La toate acestea adaugati o muzica pe gustul partenerei, iar seara cand veti ajunge acasa, aveti toate sansele sa va bucurati de o partida de sex de neuitat. Cel putin pana la urmatoarea escapada de genul asta.
Un prieten
Noutati




