askmen.ro  »  Relatii  »  Cupluri  »  Femeile prefera compania prietenelor si nu pe cea a sotilor

Femeile prefera compania prietenelor si nu pe cea a sotilor

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Femeile prefera sa-si petreaca timpul liber in compania prietenelor si nu a iubitilor sau sotilor, se arata intr-un studiu efectuat recent in Marea Britanie.

Astfel, 4 din 10 femei au declarat ca prefera sa-si petreaca timpul liber "cu fetele", in loc sa stea alaturi de barbatii lor.

Pentru aceste femei (46%), petrecerea timpului liber alaturi de prietenele lor inseamna o sansa in plus de a sta la o barfa mica.

Mai mult, o treime dintre femei au declarat ca atunci cand sunt impreuna cu prietenele lor pot initia mai usor discutii serioase, iar un sfert dintre ele au spus ca prietenele lor le cunosc cu adevarat.

O cincime dintre femei considera ca prietenele lor sunt mult mai interesate de ceea ce vor sa faca decat sotii sau iubitii lor.

Mai mult, 24% dintre femei au declarat ca prefera sa-si petreaca singure timpul liber. Cifrele studiului arata faptul ca o femeie normala are timp pentru ea doar 1 ora si 14 minute pe saptamana.

Specialistii sustin ca in acest context nu este o surpriza faptul ca femeile vor sa-si petreaca timpul liber singure.
Mai mult, 13% dintre femei spun ca inventeaza motive pentru a putea sa petreaca mai mult timp "cu fetele".

Principalele motive de ciorovaiala intre femei si barbatii lor sunt: banii, copiii si problemele casei. Pentru realizarea acestui studiu au fost chestionate 2000 de femei.

"Studiul a aratat ca desi femeile isi iubesc barbatii, ele isi iubesc si prietenele. Daca au avut o saptamana grea, o barfa sau o vizita la magazine pot fi o adevarata desfatare pentru femei", a declarat autorul studiului.

Cauta in site