De ce fug femeile de sexul oral?
1/10546
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Aproape jumatate dintre femei manifesta o anumita doza de repulsie fata de sexul oral, anunta click.ro.
Mai precis 45% dintre femei... Cel putin asa arata cifrele ultimelor studii privind comportamentele sexuale ale sexului frumos.

La aceasta repulsie "pun umarul" o serie de motive, care mai de care mai variate. Unul dintre principalele motive pentru care femeile evita sexul oral este MIROSUL. Ele considera ca atat zona lor genitala, cat si cea a partenerului nu au un miros placut.

Cata vreme igiena persoanala este respectata, nu exista pericole. Oricum, pentru a evita eventualele boli cu transmitere sexuala, ar fi bine ca cei doi parteneri sa-si faca un set de analize inainte sa treaca mai departe. In cazul in care nu au timp de pierdut cu analizele, se poate face sex oral cu prezervativ.

Un alt motiv ar fi lipsa de incredere in sine. Neavand incredere in sine si in propriul corp, unele femei au tendinta de a nu face sex oral - de teama sa nu il faca prost - si nici nu ii lasa pe parteneri sa le faca sex oral.

Nici rusinea fata de zonele intime nu e de neglijat. Acesta rusine reprezinta o problema de educatie. O femeie care a fost crescuta in ideea ca zonele genitale reprezinta ceva rusinos nu se va apropia prea usor de un penis in erectie.

Un alt motiv extrem de important tine de increderea in partener. Aceasta neincredere se rezolva printr-o comunicare corecta.