Cum sa cuceresti o fata by Adrian Sana: Fii insistent!
1/10877
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Andreea Remetan l-a avut invitat miercuri in studioul Kiss FM pe Adrian Sina. In cadrul campaniei Vedete Face to Facebook, artistul a raspuns la intrebarile fanilor postate pe facebook.com/kissfmromania, declarandu-le ca si-ar dori sa ramana prieten cu fostii colegi de trupa si ca ar participa la Eurovision daca ar avea o piesa buna.

Invitatul le-a marturisit ascultatorilor Kiss FM ca si-a descoperit pasiunea pentru muzica ¬de mic copil¬ si ca ii place mai mult sa cante in limba romana decat in cea engleza.

¬Compun melodii de vreo 14 ani, insa primul nr 1 l-am avut in 2006 - piesa Jokero¬, a declarat artistul. Acesta a mai marturisit ca nu exclude un duet cu Vunk: ¬Orice e posibil. Imi place Vunk¬.

Fanii l-au intrebat si ce pozne a facut in copilarie. ¬Eram cumintel, nu chiar foarte cuminte¬, a recunoscut invitatul. Admiratorii au vrut sa stie si cum se intelege cu fostii colegi de trupa. ¬N-am mai vorbit cu ei. Eu as vrea sa ramanem prieteni si poate sa mai colaboram. Ei stiu asta¬, a declarat Adrian Sina.

Artistul le-a vorbit ascultatorilor Kiss FM si despre ultimele sale noutati muzicale, dar si despre planurile de viitor: ¬Am filmat videoclip pentru o piesa produsa de mine pentru Sandra N. Piesa se numeste Boracay. Pregatesc un show live cu trupa, lucram si repetam. Cand vom fi gata, vom iesi pe scena¬.

¬Cum reusesti sa cuceresti o femeie¬, a fost intrebat cantaretul de catre un fan aflat in cautarea unor sfaturi pentru viata sentimentala. ¬Te sfatuiesc sa fii insistent¬, a fost raspunsul lui Sina pe pagina de Facebook a Kiss FM.

Adrian Sina a mai fost intrebat si daca ar fi interesat sa reprezinte Romania la Eurovision. ¬Daca as avea o piesa tare, da. De ce nu¬, a declarat el.

Referitor la problemele din trupa Akcent, invitatul a declarat la Kiss FM: ¬Uneori se intampla lucruri pe care nu le poti controla si oamenii reactioneaza diferit si surprinzator. A fost o perioada frumoasa, dar viata merge mai departe. Eu vreau sa fiu pe scena, sa fac muzica¬.

Sursa; Kiss FM