Cum iti dai seama ca te vrea doar pentru sex?
1/10534
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Vrea o relatie serioasa sau este interesat de tine doar pentru sex Pentru femeile care isi pun constant aceasta intrebare exista cateva semnale clare care indica intentiile pe care le are un barbat cu ele.

Potrivit divahair.ro, daca cedezi de la prima intalnire,, este posibil sa vrea sa te vada si pe viitor pentru aceleasi "activitati". Daca vrei o relatie serioasa, nu-i da impresia ca esti interesata de aventuri.

Acelasi lucru se aplica si in cazul "prietenilor cu beneficii". Aceasta prietenie inseamna sex si atat. Sigur, in multe cazuri lucrurile se dezvolta mai mult decat atat, insa termenul cam la asta se refera.

Un alt semnal care-ti indica faptul ca te vrea doar pentru sex este modul in care incearca sa te ascunda. Daca te tine in casa si nu te scoate in lume, inseamna ca nu il intereseaza sa fie vazut cu tine, iar daca atunci cand esti la menstruatie dispare total, e clar ca nu mai ai nevoie de comentarii suplimentare.

Semne de intrebare poti sa-ti pui si daca nu te prezinta prietenilor sau parintilor. E clar ca nu te considera suficient de buna pentru asta. Mai mult, daca nu iti vorbeste niciodata despre viitor, despre cum vede el viitorul alaturi de tine, inseamna ca exista sanse ca tu sa nu faci parte din viitorul lui.

Printre semne se mai numara: egoismul in dormitor, aprecierile exclusiv fizice sau datele importante pe care nu se chinuie sa le tina minte.