Ce vor barbatii de la o relatie?
1/10869
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Multe femei se plang de faptul ca barbatii le vor doar pentru sex si spun ca si-ar dori sa gaseasca un barbat care sa le accepte asa cum sunt, un barbat care sa le iubeasca.

Ceea ce nu stiu ele este faptul ca barbatii nu prea pot sa se indragosteasca fara sa faca sex cu o femeie. Sexul este ca un fel de unda verde pentru un angajament mai serios.

Sigur, barbatii nu isi doresc doar sex de la o relatie, insa, dupa cum veti vedea, nici nu vor Luna de pe cer.

Site-ul yourtango.com a creionat 3 lucruri pe care barbatii le vor de la o relatie

1. Sex
Suntem siguri ca toate femeile deja sunt debusolate :)) Cu toate acestea, ele trebuie sa inteleaga ca sexul este extrem de important pentru barbati.

Pentru cei mai multi dintre barbati, sexul este cel mai important lucru din viata lor. Va place sau nu, insa fara sex constant barbatii nu pot functiona.

Iar atunci cand sexul lipseste din viata lor, fiti sigure ca vor face tot posibilul sa remedieze problema.

2. Confort
Confortul este un alt lucru extrem de important pentru barbati. Confortul este principalul motiv pentru care majoritatea barbatilor raman intr-o relatie.

Majoritatea barbatilor isi doresc o femeie care sa le asigure un spatiu cald, o atmosfera frumoasa in care pot scapa de zgomotul si stresul de zi cu zi.

Aici nu vorbim despre un mediu fizic, ci mai degraba despre unul emotional. Orice barbat viseaza sa ajunga acasa si sa stea pe canapea alaturi de femeia lui.

Un barbat cicalit, care se loveste constant de reprosuri, isi va cauta rapid iesirea din relatie.

3. Compania
Asta este motivul pentru care barbatii decid sa se casatoreasca cu o femeie. Barbatii cauta femei placute, femei care sa aiba interese comune cu ale lor, femei cu care pot vorbi despre idealurile lor, persoane dotate cu simtul umorului, persoane care sa le fie alaturi in orice situatie.

Atunci cand gaseste o astfel de persoana, orice barbat va incerca sa faca orice pentru a fi alaturi de ea.