Ce spun pozitiile sexuale despre barbati?
1/10492
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Barbatii sunt usor de citit atunci cand vine vorba despre sex, chiar daca multi evita discutiile pe acest subiect. Majoritatea pozitiilor preferate de masculi transmit insa niste mesaje clare vis-a-vis de comportamentul lor.

Potrivit site-ului askdanandjennifer.com, femeile isi pot da cu usurinta seama de comportamentul barbatilor prin simpla urmarire a dorintelor lor sexuale.

Spre exemplu daca unei barbat ii place pozitia misionarului, inseamna ca are un comportament dominant, ca ii place sa conduca. El va fi persoana dominanta si in relatie, nu doar in pat.

Daca dincontra, el prefera ca femeia sa stea deasupra, inseamna ca acelui barbat ii place sa fie condus. In aceste conditii, femeia trebuie sa-si asume rolul dominant si sa-l ghideze pe barbat ferm, ferimitatea fiind exact ceea ce el isi doreste.

Dusmanul declarat al relatiilor este insa barbatul care se supara atunci cand femeia nu are orgasm cu el. Pe langa faptul ca acest gen de barbat o obliga pe partenera lui sa mimeze orgasmul, el are mari probleme la capitolul incredere in propriile forte.

Un alt tip de barbati de care femeile trebuie sa se fereasca sunt cei care adora pozitia pe la spate. Desi pozitia e una foarte buna pentru femei, un barbat care vrea sa faca sex doar in aceasta pozitie iti arata foarte clar faptul ca nu este prea interesat de tine.

Si in sfarsit ajungem la barbatii care se zgarcesc sa le ofere partenerelor sex oral. Multi invoca igiena precara a femeilor, insa in majoritatea cazurilor se poate vorbi exclusiv despre egoism pur. El vrea sa termine si nu ii pasa ce simte partenera lui.