Ce isi doresc femeile in pat?
1/10512
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Preferintele sexuale ale femeilor s-au modificat radical in ultimii 40 de ani, iar acest fapt este evidentiat de studiile efectuate in ultima vreme.

Potrivit evz.ro, Emily Dubberley a facut o radiografie a fanteziilor sexuale ale femeilor in care sa intitulata: "Gradina placerilor: Evolutia fanteziilor sexuale feminine".

In cartea ei, Emily Dubberley trateaza 5 categorii ale fanteziilor sexuale feminine.

In zona de supunere si dominare, fanteziile variaza de la legatul de par si pana la recuzita BSDM - catuse, bice etc. Lansarea seriei 50 Shades of Grey a stimulat si mai mult fanteziile femeilor din intreaga lume.

Doua alte zone ale fanteziilor feminine sunt exhibitionismul (sex in spatii publice) si voyerismul (participarea neimplicata la un act sexual - adica sa priveasca desfasurarea unui act sexual sau sa fie privite in timp ce fac sex.

Potrivit rezultatelor obtinute de Emily Dubberley, femeile nu refuza nici sexul in grup, chiar daca pana nu demult se credea ca sexul in 3 este o fantezie specifica barbatilor. Multe dintre femeile intervievate au raspuns ca si-ar dori sa faca sex intr-un grup extins de persoane.

O alta fantezie a femeilor este sexul cu persoane necunoscute - fie celebritati sau colegi de birou. Multe dintre femeile intervievate au declarat ca au fantezii cu actor cunosti sau cu colegi cu care nu ar putea avea relatii.