Ce cadou sa-i cumperi iubitei tale daca il alegi in ultimul moment
1/13505
calendar_month 19 Iul 2023, 14:53

Alegerea cadoului perfect pentru iubita ta poate fi dificilă, iar atunci când faci asta pe ultima sută de metri, chiar înainte de ziua ei sau de un eveniment important din viața voastră pe care vrei să-l marchezi, lucrurile sunt și mai complicate. Totuși, există mai multe soluții pentru ieșirea din impas.

Dacă te pregătești din timp, ai la dispoziție mai multe opțiuni, pentru că poți obține mai multe informații: ce își dorește, ce mărimi poartă la îmbrăcăminte sau încălțăminte, ce culori preferă. Dar dacă ai puțin timp la dispoziție, atunci trebuie să alegi o variantă cu care să mergi la sigur.

Iată ce cadou poți să îi cumperi iubitei tale dacă îl alegi în ultimul moment:

Bijuterii

În general, femeile iubesc bijuteriile și indiferent de cât de multe ar avea, mereu sunt binevenite și altele. Bineînțeles, la prima vedere, este complicat să alegi bijuterii, pentru că și aici ai nevoie de câteva coordonate. Dacă vrei să-i cumperi un inel sau o brățară, trebuie să știi dimensiunile. Dar un colier, un lanț simplu sau unul cu pandantiv poți să iei fără să-ți fie teamă că greșești ceva. De asemenea, o pereche de cercei prețioși poate fi un cadou și mai reușit. În concluzie, dacă iubitei tale îi plac bijuteriile, atunci știi exact care este cadoul ideal pentru ea.

Ceas

Un ceas este un cadou perfect pentru orice ocazie și pentru orice persoană. Și fii sigur că iubita ta îl va aprecia foarte mult dacă îl alegi cu atenție. Nici măcar nu este necesar să mergi să-l cauți în magazinele fizice, pentru că online ai mult mai multe opțiuni și de multe ori le vei găsi și la prețuri mai bune. Indiferent de stilul pe care îl are persoana iubită, vei descoperi în doar câteva momente zeci de variante. Mai rămâne să îți stabilești un buget, eventual un brand preferat, după care lucrurile vor deveni și mai simple.

Parfum

A treia opțiune pentru un cadou luat în ultimul moment este parfumul. Este aproape imposibil să nu știi ce parfum folosește sau care sunt notele ei preferate. Dar dacă se întâmplă să-ți lipsească această informație pentru că relația nu a ajuns chiar atât de departe, îți poți alege unul dintre parfumurile la modă, iar pe Harpers Bazaar găsești o listă cu parfumurile anului 2023.

Voucher la magazinul preferat

Deși este o variantă mai puțin fericită, dacă ești presat de timp și nici nu ai putut să iei o altă decizie, ca variantă de rezervă merge să-i oferi în dar și un voucher la magazinul care știi că-i place, cu care să își cumpere ea cadoul dorit. Trebuie însă să verifici cam care sunt prețurile acolo și să te asiguri că suma aleasă este suficientă pentru un cadou frumos.Foto: Pexels