10 lucruri care te scot din sarite la femei
1/10498
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Doar 10, vei spune Este posibil sa te scoata din sarite multe lucruri la femei. E si firesc, pentru ca suntem complet diferiti, atat de diferiti incat anumiti specialisti se intreaba ce sens are sa ne mai chinuim sa incercam sa traim impreuna
Ei bine, dintre toate lucrurile care te pot enerva la o femeie, cele 10 alese de Askmen.com se simt si intalnesc constant.

10. Iti ia din mancare
Pare un lucrur minor cu care te poti descurca, insa daca se repeta la nesfarsit devine enervant. Aproape de fiecare data cand iesi la restaurant cu o femeie, stii sigur ca nu va comanda tot ce-si doreste si astfel tot ce ai comandat tu este o posibila completare a meniului ei.

9. Intarzie frecvent la intalniri
La femei, "sunt gata in 5 minute" inseamna de fapt "sunt gata undeva intre 15 si 30 de minute". Daca vrei sa eviti nervii, atunci ar fi bine sa modifici putin orele. Astfel, daca stii ca aveti rezervare la ora 20.00, poti sa-i spui ca rezervarea este pe ora 19.30.

8. Foloseste sexul ca pe o arma
Daca vezi ca obisnuieste sa faca sex mai ales atunci cand este fericita sau dupa ce ai facut ceva special pentru ea sau, dincontra, doar dupa ce va certati, inseamna ca e posibil sa va trateze ca pe un caine. Nimic nu il poate enerva mai tare pe un barbat decat o femeie care foloseste sexul ca pe o arma.

7. Nu renunta la telefon
Ai o relatie cu o femeie care vorbeste non-stop la telefon Uneori ai senzatia ca de fapt ea are o relatie cu propriul telefon si nu cu tine Poti sa-i spui ca daca va continua asa si tu vei continua sa te uiti dupa toate chelneritele din restaurant.

6. Nu primeste complimente
Te scoate din sarite sa vezi o femei care-ti respinge cu tarie complimentele. Uneori nu intelegi de ce o face. Cu siguranta are niste pete in CV, niste evenimente care i-au marcat existenta la un moment dat. Daca vezi ca nu accepta si basta, nu o mai complimenta. Daca vrei totusi sa complimentezi pe cineva, nu te opreste nimeni sa gasesti o femeie care sa le primeasca cu placere.

5. Se asteapta sa-i citesti gandurile
Anumite femei au senzatia ca barbatul e un soi de clarvazator, un fel de guru care citeste gandurile. De aceea, ele nu comunica ce vor, sperand ca vei fi intotdeauna acolo, pregatit sa citesti in ochi, par, unghii etc Daca ai parte de o asemenea femeie, ar fi bine sa-i spui ca nu e o rusine sa spuna ce-si doreste.

4. Da vina pe tine
Tu esti raul planetar. Esti vinovat inclusiv pentru faptul ca respiri. Daca vezi ca femeia ta da vina pe tine din orice incearca sa-i explici ca ar fi bine sa-si asume propriile decizii. Daca nu poti suporta stilul ei, ar fi bine sa-ti cauti o alta iubita.

3. Sunt bine
Cand o femeie iti spune "sunt bine" trebuie sa intri urgent in garda. Mai mult, e posibil ca deja sa ai jumatate de bagaj facut. Cand femeia iti spune "sunt bine" ai comis-o rau... Asa ca acest "sunt bine" e firesc sa te scoata din sarite, pentru ca preferi sa ti se spuna exact ce si cum...

2. Vrea sa domine relatia
Daca femeia vrea sa domine relatia, e posibil sa te enervezi. Daca vrea sa te controleze - asa cum se intampla in cele mai mult situatii - iar te enervezi. Daca vrei sa ai grija de nervii tai, incearca sa cureti lucrurile care te enerveaza...

1. Pune intrebari capcana
Exista femei care pun niste intrebari care te fac sa te sui pe pereti. Si nu pentru ca ar fi prea complicate, ci pentru ca iti fac alegerile cumplite. E greu sa te descurci cu astfel de intrebari, asa ca mai bine incerci sa le eviti elegant.