Victory Vegas Jackpot 2006
8/8297
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Primul motor Victory V92C a iesit de pe linia de fabricatie pe 4 iulie 1998 (ziua nationala a Statelor Unite) si de atunci Victory a fost singura companie americana care a creat o presiune sustinuta asupra companiei moto traditionale.

Cateva decizii ingenioase de marketing - inclusiv, printre altele, aducerea pe post de consultanti a renumitilor fabricanti custom Arlen si Cory Ness care au contribuit la slefuirea stilului motoarelor - au cucerit inimile a mii de clienti in scurta perioada de cand sunt produse aceste motociclete.In 2005 vanzarile au crescut cu peste 50% fata de anul precedent si tendintele nu indica o incetinire a ritmului, conform estimarilor Victory enuntate cu prilejul prezentarii noilor modele.

Totusi acest lucru nu ar trebui sa constituie o surpriza, pentru ca o companie precum Polaris, care a inregistrat 23 de ani de crestere consecutiva in 50 de ani de activitate, stie cateva lucruri despre asumarea riscurilor. Prima initiativa curajoasa a celor de la Polaris a fost sa provoace Harley-Davidson pentru cucerirea unei sectiuni cat mai mari din piata americana de motociclete.

Sursa: www.motorclub.ro