Sei Corbin pentru Kawasaki Z1000 si Z750
8/8296
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Saua compusa din doua parti, este conceputa pentru o imbunatatire semnificativa a confortului pe modelul Z1000 de la Kawasaki ori Z750, prin distribuirea greutatii pe o suprafata mai mare pentru eliminarea zonelor cu apasare puternica.

Sunt construite cu "Comfort Cell Space Foam" absorbant socuri, produs de Corbin, pentru un confort foarte bun in timpul mersului sportiv, sau turistic pe distante lungi, pentru entuziasti. Materialul exclusiv spongios, se simte compact la inceput, si nu se rupe precum cel standard, reusind sa tina desfatarea confortului pe toata durata pilotarii sau chiar pentru toata ziua.

Dupa o perioada initiala de patrundere pe piata, buretii Corbin Comfort Cell se adapteaza la corpul tau pentru un nivel mai bun al confortului si distribuirea greutatii. Pe deasupra, pozitia de sedere a pilotului, a fost imbunatatita pentru a reduce tendintele de alunecare spre rezervor in timpul franarii. Puteti observa de asemenea ca scaunul este construit intr-o forma speciala pentru asigurarea confortului picioarelor, in timp ce picioarele se afla pe partile de sprijinire a picioarelor.

Noul model Corbin se potriveste bine si langa rezervor si in partea din spate a pasagerului. Modelul sezutului pentru copilot este de asemeni ergonomic si generos, si este proiectat in asa fel incat copilotul sa nu se prabuseasca peste pilot. Facut sa aiba aceeasi densitate precum cea a scaunului din fata, asigura un bun confort pe distante lungi. Datorita limitarilor de spatiu nu a fost posibila realizarea si amplasarea si a unui spatar pentru pasager. Proiectat sa se potriveasca perfect si in zona rezervorului, dar si in partea din spate a pasagerului, scaunul din fata semana foarte mult cu cel de pe spate.

Este construit si cu o tehnologie a fibrelor, si sunt concepute sa protejeze vopseaua de pe motocicleta. Pentru a face montarea mai usoara au premontate mecanisme de insurubare si prindere atat sezutul din fata cat si cel din spate. Instalarea este similara cu cea standard pentru sezuturi standard, usor de utilizat.

Toate sezuturile Corbin, sunt prevazute din fabricatie cu invelis din piele nturala, si cu insertizari pentru lux. Pentru Z1000 sau Z750 sunt recomandate sezuturile Corbin din piele originala. Sezuturile din piele vor oferi o sedere foarte confortabila si o stabilitate foarte buna in scaun in timpul franarii, fara sa se mai alunece spre rezervor si sunt rezistente la apa.

Sursa: motorclub.ro