askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Muzeul Harley Davidson

Muzeul Harley Davidson

2/24993
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
350.000. Acesta este numarul anual de vizitatori pe care il asteapta reprezentantii muzeului Harley Davidson din Milwaukee, Statele Unite ale Americii. Sambata, 12 iulie, a fost inaugurat propriul muzeu al producatorului american de motociclete, iar deschiderea acestuia a costat compania 75 de milioane de dolari.

Pasionatii de Harley Davidson si de motociclism din lumea intreaga, sunt asteptati in incinta acestui asezamant. Ce li s-a pregatit aici

130.000 de metri patrati in care sunt expuse 400 de motociclete, dar si o serie produse de profil care pot fi achizitionate de la un magazin aflat in incinta muzeului.

Tot aici, oaspetii se pot relaxa intr-un restaurant, o cafenea, dar si intr-un spatiu amenajat special pentru intalniri.

Harley Davidson reprezinta, intr-o oarecare masura, chiar America. Compania are o varsta de 105 ani si a trecut prin vremuri grele de razboi, crize economice, dar si printr-unele ale unor mari castiguri.

In HOG, clubul detinatorilor de Harley, sunt inscrisi peste un milion de pasionati, iar cifra de afaceri a companiei producatoare de motociclete, Harley Davidson, se ridica la sase miliarde de dolari anual.