askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Mini Scooter E Concept in culori nebune

Mini Scooter E Concept in culori nebune

2/24917
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Raspunsul constructorului bavarez la scuterul electric nu s-a lasat prea mult asteptat. Mini Scooter E Concept a fost oficializat in cadrul Salonului Auto Paris 2010.

Mini, acest brand ¬out of the box¬, a facut pasul cel mare si a atacat si piata pentru scootere prin prezentarea noului Mini Scooter E Concept.

O varianta excelenta pentru transportul urban, MSEC este accesibil in 3 versiuni si va avea accentele de design caracteristice Mini.

Atrage atentia

Cu siguranta tinerii, in mod special, vor fi atrasi de aceast nou concept. Pare gandit pentru ei si pentru persoanele noncoformiste, datorita culorilor aprinse, vii si cu amestecuri care mai de care mai traznite.

Alege un simbol

Intreaga imagine promovata este una a libertatii de miscare, a independentei si placerii de a merge pe doua roti fara restrictii si tabuuri. Un model concurent cu Smart Scooter, Mini E Concept este nu doar un prieten bun in traficul aglomerat din mediile urbane, dar si un indicator de status social. Un element ce te identifica, a carui personalitate se confunda uneori cu cea a celui care il conduce.

Si modern, dar si retro

Ca stil general, Mini Scooter E Concept merge pe o linie clasica, retro ce se contopeste perfect cu niste update-uri moderne. Ca elemente clasice de design MINI, noul Scooter E Concept dispune de faruri circulare, o grila MINI, oglinzi circulare si diverse elemente cromate.

Pastrand caracteristicile reprezentative ¬batranului¬ MINI, noul model de scooter are in plus finisari si elemente de design modern ce iti confera o stare de voiosie. Acest Mini E Concept imi lasa senzatia ca nu poti sa nu zambesti cand il conduci. Ca lumea se transforma si devine mai fericita.

Spre deosebire de Smart Scooter, unde schitele aparute au fost foarte precise, la MINI se pare ca nu se respecta prea mult din ce s-a deconspirat initial.

Datele tehnice ale noului MINI Scooter E Concept nu au fost facute publice, dar e de asteptat ca propulsia acestuia sa fie asemanatoare noului Smart Escooter, si anume un motor electric incorporat in roata spate sau in cele doua roti.

Afisajul central va furniza pilotului informatii specifice vehiculelor cu propulsie electrica, cum ar fi nivelul de incarcare al bateriei, autonomia, dar si viteza de deplasare si numarul de kilometri parcursi, pentru a putea fi mereu informat.

La salonul parizian, Mini va veni in trei versiuni ce vor fi diferentiate foarte clar de paleta coloristica, dar si de alte detalii.

Cauta in site