askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Land Rover Discovery Sport - Masina cu 30 de premii internationale

Land Rover Discovery Sport - Masina cu 30 de premii internationale

4/46323
calendar_month 05 Oct 2018, 00:00
Pentru oricine dintre noi, mașinile reprezintă o adevărată fascinație și ne dorim nu doar să ne plimbăm cu ele, ci și să aflăm cât mai multe despre ele. Dar cum ar fi să facem cunoștință cu o mașină care a primit până în prezent peste de 30 de premii internaționale, fiind, în același timp, prima dintr-o nouă generație de top? Aceasta se numește Land RoverDiscovery Sport.

Design special și dotări de ultimă oră Land RoverDiscovery Sport este un vehicul fascinant și modern, bine proporționat, cu o siluetă fină și aerodinamică. Caroseria sa are o formă specială și compactă, iar suprafețele sunt foarte elegante. La interior, deși habitaclul este extrem de funcțional și flexibil, acesta asigură instantaneu pasagerilor o senzație de lux. Liniile orizontale și verticale sunt îndrăznețe, suprafețele degajate, iar finisajele sunt de lux. De asemenea, opțional, este disponibilă și o tapiserie din piele premium. Și tot la interior, o gamă de tehnologii avansate reunite sub denumirea generică InControl permite conectarea modelului auto Land Rover Discovery Sportla mediul înconjurător. De bază sunt sistemele multimedia InControl Touch și InControl Touch Pro cărora li se adaugă InControl Connect și InControl Connect Pro care cresc performanța primelor sisteme pentru un grad de conectivitate superior. Sistemul InControl mai cuprinde opțiunea InControl Protect care se conectează la smarthphone și pe cea InControl Protect care se activează atunci când o persoană pătrunde neautorizat în vehicul sau încearcă să-l deplaseze ilegal. La bordul mașinii Land RoverDiscovery Sport se află, de asemenea,un sistem audio digital surround de înaltă performanțăconceput de Land Rover în parteneriat cu Meridian, unul dintre liderii mondial în tehnologia audio și procesarea digitală a sunetului de înaltă performanță, precum și un sistem multimedia pentru pasagerii din spate.

Tehnologii avansate și prietenoase cu mediul

Land RoverDiscovery Sport este prevăzut cu un nou motor care face parte din gama Ingenium, o nouă gamă de motoare Jaguar Land Rover care se remarcă prin performanțe extraordinare. Astfel, noul motor cu care este prevăzut Land RoverDiscovery Sport este cu 20 kg mai ușor decât motarele din generația anterioară, disponibil in variantele de 150 și 180 CP, cu tracțiune pe față sau integrală și poate fi cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte sau automată, cu 9 trepte. Fiind realizat integral din aluminiu, cu tehnologii avansate, acest motor se distinge pe piață prin consumul de combustibil redus. Acesta atinge valoarea în ciclu combinat litri/100 km de minim 4.7 (în cazul transmisiei manuale) și 5.3 (transmisie automată), în timp ce emisiile de CO2 G/km se situează la valoarea de 123 (transmisie manuală) și 139 (transmisie manuală). În același timp, acest motor este mai accesibil și mai ușor de întreținut datorită intervalelor de service extinse de la 16.000 la 21.000 de mile sau la 2 ani pentru modelele cu tracțiune integrală. Suspensia este, la rândul său, ușoară, fiind realizată din aluminiu și oțel ușor, permițând preluarea, aproape în întregime, a denivelărilor suprafeței de rulare, care nu se resimt astfel în direcție sau în șasiu. Land RoverDiscovery Sportare, de asemenea, o capacitate extraordinară detractare, care atinge nivelul de maxim 2.500 kg și care se realizează în condiții excelente de stabilitate.Ca orice alt Land Rover și Land RoverDiscovery Sport poate fi personalizat în multiple feluri, clienții având, astfel, posibilitatea de a contribui chiar ei la crearea modelului ideal.

Cauta in site