askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Kawasaki ER-6N Design Competition

Kawasaki ER-6N Design Competition

2/24957
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cum iti poti promova un produs mai bine decat cu sprijinul publicului-tinta Echipa Kawasaki a ales cel mai inteligent mod de a arata potentialilor sai clienti la noul model ER-6N ca parerea lor si modul in care ei vad aceasta mototcicleta joaca un rol important in viitoarele decizii ale designerilor japonezi.

Lansand concursul online denumit ¬ER-6N Design Competition¬, Kawasaki ofera oricarui pasionat de modelul amintit, posibilitatea de a-l customizat intr-un mod cat mai original posibil.

Prin intermediul website-ului www.kawasaki.eu se poate accesa o pagina virtuala unde ¬designerul¬ din fiecare are un cuvant de spus, cuvant apoi analizat si votat de catre oricine viziteaza website-ul.

Iar surpriza cea mare vine acum. Cine acumuleaza cele mai multe voturi primeste nici mai mult nici mai putin decat o motocicleta Kawasaki ER-6N, editie limitata, din partea companiei franceze OCD.

Insa premiile nu sunt doar pentru cei cu talent la desen. Nu. Si cei care voteaza cele mai originale schite de customizare pot castiga produse moto, mai exact jachete Kawasaki.

Cat de important este acest proiect Puteti afla aici!

Cauta in site