askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Cele mai tari 5 gadgeturi pentru masini in 2012 - GALERIE FOTO

Cele mai tari 5 gadgeturi pentru masini in 2012 - GALERIE FOTO

2/24053
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
De la an la an, pe piata apar noi gadget-uri menite sa-ti usureze existenta sau cel putin sa te distreze. Unele dintre aceste dispozitive iti pot fi de mare folos atunci cand conduci. Descopera care sunt cele mai tari gadgeturi pentru masini in 2012.

1. Sistem Night Vision FLIR PathFindIR

Condusul pe timp de noapte poate fi foarte periculos, 40% dintre accidente avand loc din cauza intunericului si a neatentiei soferilor. Cu Night Vision FLIR PathFindIR, poti sa vezi de patru ori mai departe decat cu lumina fazei lungi obisnuite, fara sa-i orbesti pe ceilalti participanti din trafic.

Sistemul de vedere pe timp de noapte este bazat pe tehnologia radiatiei termice infrarosii (IR), ce poate facilita semnificativ vizibilitatea in orice conditii meteo: ceata, ploaie, ninsoare, fum, praf etc.

2. Auto-net

Auto-net este un gadget ideal pentru masina. Se introduce in routerul WiFi si iti permite sa te conectezi la Internet cu orice alt gadget WiFi activat - smartphone, iPod etc.

3. GPS Viper Smart Start pentru iPhone

Cu Viper Smart Start poti porni si controla masina prin intermediul smartphonului tau si poti localiza masina prin receptorul GPS inclus. Este unul dintre cele mai cool gadgeturi din 2012. Nu degeaba a fost premiat cu "Best Of Innovations" la Consumer Electronics Show.

4. GPS TomTom Go Live 820

GPS-ul Go Live 820 produs de TomTom este gadgetul de care ai nevoie pentru a fi mereu la curent cu situatia din trafic. Se updateaza la fiecare doua minute si iti ofera rute alternative in caz de ambuteiaje.

5. Pilot anti-somn

Pilotul anti-somn este cel mai bun copilot pe care un sofer il poate avea. Sistemul se monteaza cu usurinta pe bordul masinii si te avertizeaza in momentul in care reactiile tale sunt intarziate din cauza oboselii sau a neatentiei.

Pilotul monitorizeaza viteza si directia masinii. Din cand in cand, va scoate un zgomot si i se aprinde un bec portocaliu. In acel moment, trebuie sa lovesti gadgetul, ca sa se stinga lumina.

Cu cat iti ia mai mult timp sa il atingi, cu atat devine mai "agitat". Daca nu reusesti de 4 ori sa-l stingi, se va aprinde un bec rosu, care te "invita" sa tragi pe dreapta, pentru ca nu esti suficient de odihnit incat sa poti conduce pe sosea si poti deveni un pericol pentru ceilalti conducatori auto.

Cauta in site