askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Cai putere si femei frumoase la SMA 2008

Cai putere si femei frumoase la SMA 2008

2/24997
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Prima editie a Salonului Moto si Accesorii (SMA) a debutat ieri, 17 aprilie, in Complexul Prisma 2. Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW sunt doar o parte dintre brandurile prezente la expozitie.

Cros Bone este noul membru al familiei Softail, lansat simultan in intreaga Europa de Harley Davidson si adus in premiera la SMA 2008. Motocicleta atrage prin noua furca fata `Springer´┐ó. La o privire amanuntita, Cros Bone impresioneaza prin eleganta tahometrului, precum si prin grafica si designul suportului de far.

Vezi mai multe poze AICI

In premiera, KTM a adus la Salonul Moto: Quad XC 525, dar si motocicleta pilotata de Tomoyoshi Koyama in campionatul mondial GP, clasa 125 cmc.

Foto: Tiberiu Crisan

Tot in cadrul SMA puteti admira si `cea mai frumoasa motocicleta`, MVAugusta Brutale 1078RR care a castigat marele concurs din cadrul Salonului de profil de la Milano.

Vezi mai multe poze AICI

Aprilia expune atat motorul cu trei moduri de schimbarea a vitezei, Mana, dar si prima motocicleta de serie, cu putere de 215 cai putere: RSV V4 Race Machine.

Vedeta accesoriilor este in acest an, geaca moto RS-Taichi, echipata cu un sistem revolutionar de airbag-uri care protejeaza gatul si spatele motoclistului.

Printre surprizele pregatite de organizatori se numara o tombola ce are ca premiu Mopedul Gilera Runner 50 si cursuri de initiere pentru amatori sub indrumarea cunoscutului campion national si antrenor al lotului de motociclism, Octavian Vrajitoru.
Dupa cum bine stim, niciun targ auto sau moto nu este complet fara prezenta femeilor frumoase, iar SMA nu dezamageste nici din acest punct de vedere.

Puteti vedea galeria foto a celor mai frumoase exponate, atat motoare cat si domnisoare, AICI.