askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  Cadillac Escalade 2007

Cadillac Escalade 2007

2/24784
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cadillac a lansat Escalade 2007, noua generatie a SUV-ului de lux, ce stabileste un nou nivel de rafinament si stil.

Avand la baza noua platforma SUV de la General Motors, Escalade 2007 este prevazut cu un nou tren de rulare, sasiu, dotari de siguranta si sisteme de interior. Aceste sisteme integrate ofera o putere foarte mare, Escalade devenind cel mai eficient SUV de lux din segmentul sau, datorita propulsorului V-8 din aluminiu de 6.2 litri ce dezvolta 403 CP. Puterea se transmite printr-o cutie de viteze automata cu sase rapoarte Hydra-Matic 6L80.

Cadillac Escalade va fi disponibil incepand cu prima parte a anului viitor, urmat mai apoi de versiunile Escalade ESV si Escalade EXT.

Escalade are o forma clara si foarte atletica, cu aerodinamica imbunatatita, in ciuda faptului ca pare a fi de statura mai mica. Escalade reuneste trasaturi de stil specifice conceptului Sixteen, incluzand o grila mai accentuata si insertii cromatice.

La interior, stilul luxos este completat de materialele superioare si designul deosebit, caracteristici nemaintalnite pana acum la alt SUV al grupului GM. Habitaclul este mai spatios, panoul de bord este pozitionat mai jos si mai in fata, iar culorile folosite sunt: abanos si casmir.

Escalade 2007 se numara printre cele mai sigure masini din industria auto, fiind prevazut cu numeroase sisteme de siguranta si tehnologii de evitare a coliziunilor, ca de exemplu StabiliTrak.

Cauta in site