askmen.ro  »  Hobby  »  Masini  »  2007 aduce pentru Acura conceptul RD-X

2007 aduce pentru Acura conceptul RD-X

2/24754
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Conceptul RD-X prefateaza aparitia SUV-ului de la Acura, aparitie programata pentru 2007. Acest SUV incearca sa imbine "performantele unui sedan sport cu versatilitatea si utilitatea unui SUV excelent."


In carne si oase, conceptul RD-X pare un MDX mai mic, si putem pune pariu ca pentru iubitorii tineri si activi ai Acura, spatiul mare de depozitare alocat in spatele masinii, precum si hard-drive-ul integrat ce permite stocarea digitala a muzicii, va fi masina ideala. Platforma este una solida, dar foarte usoara. Conceptul RD-X are in dotare o mica trapa heliomata, pozitionata deasupra scaunelor din fata, podea de lemn, noua boxe proeminente, si un interior ce imbina fildesul si pielea de crocodil. Efectul pe care il are te face sa crezi ca este laboratorul unui "peste", dar productia RD-X-ului va fi mai serioasa. Un scut de aer foloseste curenti de aer pentru a usca parbrizul in timpul vremii nefavorabile.


Acura nu a vorbit despre optiuni si putere, dar putem conta pe mai mult de 200 de cp si pe tractiune integrala. Productia lui RD-X va iesi pe piata undeva in vara sau toamna acestui an. Acest concept, numit RD-X "vrea sa devina masina de serie."

Sursa: www.e-transport.ro

Cauta in site