Top 12 Gadget-uri pentru telefon perfecte pentru orice iubitor de tehnologie
1/11148
calendar_month 27 Ian 2022, 00:00
Telefonul tău mobil este la îndemână toată ziua - de ce să nu-l faci cât mai distractiv și funcțional posibil?

Telefonul tău mobil este la îndemână toată ziua - de ce să nu-l faci cât mai distractiv și funcțional posibil? Consultă acum gadgeturile și accesoriile noastre preferate pentru telefoane mobile de pe site-ul web Kubato și alege ce-ți place!

PopSocket-uri

PopSocket-urile sunt mânere circulare, pliabile, pe care le poți atașa pe spatele smartphone-ului, astfel încât să poți trimite mesaje cu o singură mână, să faci fotografii mai bune și să eviți căderea telefonului mobil. Ca un bonus neașteptat, sunt și ele super distractive!

Suport Universal sau PopSocket

Pentru manipulare mai bună a telefonului mobil ai nevoie de suportul universal cu inel. El ajută la prevenirea căderii telefonului și este la îndemână. Vine cu un profil mai subțire, este mai ușor să-l strecori într-un buzunar din spate.

Încărcător Portabil

Acest articol poate fi unul dintre cele mai utile și practice, mai ales atunci când călătorești! Un acumulator extern foarte mic poate fi introdus cu ușurință în buzunar și poate detecta dispozitivul pentru a oferi cea mai rapidă viteză de încărcare posibilă.

Kit Lentile Cameră

Actualizează camera telefonului tău cu lentile atașabile pentru prim-planuri uimitoare, fotografii cu unghi larg care extind câmpul vizual și fotografii care oferă imagini rotunjite dramatice. Impresionează-ți prietenii cu niște poze excepționale!

Kit Cameră sau Selfie Stick

Pentru a obține și mai mult de la camera telefonului tău, există kit-uri de lentile pentru cameră care te ajută să faci fotografii mai profesionale. Multe sunt dotate cu un trepied sau stick pentru a menține telefonul stabil și o telecomandă sau un buton conectat la telefonul tău care face selfie-urile și fotografiile de grup foarte ușor de efectuat.

Suport Smartphone pentru Automobil

Navigarea cu smartphone-ul este mai ușoară când acesta se  află în linia vizuală, nu în poală sau într-un suport pentru pahare. Suporturile de mașină sunt dintre cele mai bine vândute gadgeturi si accesorii pentru telefoane. Acestea sunt foarte practice și salvează timp, bani și combustibil.

Suport Plat din Silicon pentru Automobil

Ai nevoie de un suport pentru telefon care să fie portabil? Suporturile plate de silicon sunt ușor de utilizat și îți vor ține telefonul în siguranță atunci când ești în mașină sau la birou. Acestea nu au magneți, ventuze, cleme sau adezivi, ci numai niște puncte de sprijin care mențin telefonul fix.Difuzor Bluetooth Portabil Waterproof

Ascultă muzica ta preferată oriunde mergi! Tot ce trebuie să faci este să conectezi smartphone-ul tău la un difuzor Bluetooth de redare. Dacă alegi unul waterproof este ideal deoarece poți să-l utilizezi și la duș.

Controler de Joc Mobil

Îți place să te joci pe smartphone-ul tău? Controlerele mobile îți permit să țintești și să tragi cu precizie și îți vor oferi un avantaj nedrept față de concurență! Alege să fii victorios de fiecare dată!

Cablu Lightning

Dorești un cablu de alimentare mai lung? Tipul de cablu lightning este soluția deoarece îți oferă lungimea suplimentară de care ai nevoie pentru a încărca telefonul aproape oriunde și pentru a avea în continuare acces ușor la el.

Sistem de Prindere

Ingenios! Optează pentru un sistem de prindere cu agățătoare și clip care previne căderea telefonului și ajută la protejarea împotriva potențialilor hoți. Acest sistem este practic și comod.

Șnur pentru Telefon Mobil

O altă opțiune excelentă pentru a preveni căderea telefonului, în timp ce este ușor accesibil, este șnurul de siguranță cu clemă retractabilă sau cataramă detașabilă, curea solidă din silicon și butoane adezive care pot susține o anumită greutate maximă. Acesta este excelent pentru munca și alte activități desfășurate în exterior.Șnurul poate fi utilizat împreună cu un card și un breloc.

Ție ce gadget-uri îți plac?