askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Yahoo lanseaza o noua versiune Yahoo Photos

Yahoo lanseaza o noua versiune Yahoo Photos

1/15866
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Yahoo lanseaza azi o versiune beta limitata a unui nou site Yahoo Photos care le permite utilizatorilor sa descarce fotografii de mare rezolutie, sa asocieze tag-uri cu propriile imagini pentru o cautare ulterioara facila si sa adauge comentarii la fotografiile altor utilizatori.

Yahoo Photos ofera o pagina de start mai atractiva, cu o lista a albumelor postate de utilizator si o lista a albumelor prietenilor, ca si thumbnail-uri ale imaginilor postate recent. Utilizatorii pot folosi functia de drag&drop pentru rearanjarea fotografiilor si pot schimba usor titlul fotografiilor printr-un click de mouse.

"Imaginile sunt insotite de informatiile care le descriu si sunt setate implicit ca fiind private, a declarat Brad Garlinghouse", vicepresedinte senior la Yahoo.

Noul site ofera de asemenea integrare cu Yahoo Mail, Messenger, Mobile si 360, oferindu-le utilizatorilor o locatie universal accesibila pentru vizualizarea fotografiilor partajate.

"Yahoo a adus sofisticarea tehnica dezvoltata de Flickr pe piata de masa", a declarat Brian Bowman, vicepresedinte la Yahoo.

Flickr, pe care Yahoo l-a achizitionat cu mai mult de un an in urma, este un serviciu destinat fotografilor profesionisti dar si amatorilor pasionati care doresc sa isi partajeze fotografiile si sa creeze comunitati online, a declarat Bowman.

Chip Online

Cauta in site