Visconti ? arta scrisului
1/10663
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Intr-o epoca in care suntem dependenti de tehnologie, stiloul tinde sa fie dat uitarii, insa pentru multi designeri, stilourile sunt o pasiune regasita in adevarate capodopere de arta.

Lucrate manual, in editii limitate sau linii de colectie, din platina sau argint, incrustate cu safire, diamante sau alte pietre pretioase, stilourile de lux ajung la valori de mii sau chiar zeci de mii de euro.

Visconti este un brand pilon in industria instrumentelor de scris de lux, o imagine consacrata prin colectiile inedite care au reusit sa atraga atentia caselor regale din intreaga lume, sefilor de state, de guverne si multor vedete de la Hollywood. Visconti emana lux prin fiecare element ce il intregeste.

Suprematia luxului! Visconti este dedicat oamenilor pentru care luxul este un stil de viata. Cu o traditie de peste 20 de ani, Visconti este definitia perfecta pentru instrumente de scris de o frumusete extraordinara.

De la stilouri, rollere si pixuri, brand-ul Visconti ofera o gama vasta de instrumente de scris de inalta calitate care acorda un tribut scrierii culturii umane. Astfel, sub acest concept instrumentele de scris Visconti se transforma in panze pe care sunt pictate noi expresii artistice care transmit emotii puternice prin fiecare componenta.

Tehnica luxului
Capodoperele de arta se individualizeaza prin tehnica folosita, modelele inspirationale si geniul creatorului. Fiecare instrument de scris Visconti este rezultatul unui mix atent studiat.

Pentru dezvoltarea unui singur model de instrument de scris sunt utilizate cele mai avansate tehnologii, dar si informatii, sunt folosite materiale dintre cele mai pretioase, o imbinare perfecta a metodelor traditionale cu cele mai sofisticate tehnici.

Elita instrumentelor de scris este regasita in brand-ul Visconti, colectiile pot fi regasite in trei editii, si anume Editia HRH, Editia Limitata si Editia Regular, fiecare linie de instrumente avand elemente diferentiatoare unice si modele inspirationale reprezentative.

Poate printre cele mai spectaculoare instrumente de scris Visconti sunt cele in editie limitata, create din materiale fine si incrustate cu cele mai pretioase pietre.

Visconti este un martor veritabil al celor mai importante evenimente din istoria omenirii, precum semnarea Summit-ului NATO-Rusia din 28 mai 2002, moment ce a marcat sfarsitul Razboiului Rece si chiar la celebrarea celor 25 de semnatari ai Constitutiei Europene din anul 2005.

Alte evenimente istorice marcate de brand-ul Visconti au fost Summit-ul G8 din L¬Aquila si celebrarea Centenarului Muzeului Oceanografic din Monaco, Jubileul de Diamant al Reginei Marii Britanii, Nunta Printului de Monaco sau Declaratia de Independenta din 1776.

Opera de arta incarcata cu cerneala
Dante Del Vecchio a fost cel care a pus in 1988 bazele celui mai puternic brand al instrumentelor de scris de lux. In Florenta, intr-o frumoasa vila din secolul al XV-lea, pasiunea lui personala pentru stilourile istorice dau viata unor idei inovative concretizate in arta instrumentelor de scris caracterictica Visconti.

Designul unic care a consacrat instrumentele de scris Visconti are la baza o neincetata dragoste pentru cultura si o pasiune debordanta pentru inovatie care imbinate cu redescoperirea artizanatului si dorinta de a dezvolta in permanenta noi instrumente de scris sofisticate conduc in final la crearea unor piese unice ale caror continut si forma isi au propria poveste.Instrumentele de scris Visconti conmemoreaza momentele semnificative pentru civilizatia omeneasca prin crearea unor linii special dedicate acestora, astfel printre ¬muzele¬ Visconti putem enumera Orasul Interzis, cavalerii antici, Rembrandt, Edvard Munch si chiar Manhattan-ul sau Giacomo Casanova.

Despre Bograve Luxury
Produsele Visconti sunt comercializate de principalul importator in Romania, compania Bograve Luxury si sunt disponibile in showroom-ul Bograve Advertising, in reteaua de magazine Kultho, Splend¬or, Galeria A. David, Egomen Flagship Store si online pe site-ul www.stiloulux.ro.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.stiloulux.ro sau pagina de Facebook Bograve Luxury https://www.facebook.com/pages/Bograve-Luxury/586904431352474ref=hl