askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Vezi cum arata cele mai scumpe gadgeturi din lume

Vezi cum arata cele mai scumpe gadgeturi din lume

1/144
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Gadgeturile sunt create pentru a usura viata oamenilor, insa exista gadgeturi atat de scumpe incat este greu sa-ti imaginezi ce anume fac atat de special pentru preturile exorbitante pe care le au.

Nici nu fac mare lucru in plus, insa aici vorbim despre gadgeturi de lux, create special pentru o anumita categorie de public.

Iata cum arata cele mai scumpe gadgeturi din lume si, mai ales, cat costa acestea!
1. Bang and Olufsen BeoSound
Band and Olufsen a lansat deja pe piata cea mai scumpa plasma 3D si nu s-a oprit aici. Boxele BeoSound costa nu mai putin de 1,9 milioane de dolari. Ele sunt create din aur de 24 de carate, iar manufacturarea a durat peste sase luni. Contin in total 22 de kilograme de aur, iar pe margini sunt incrustate cu diamante de 0.75 de carate.


2. Nintendo Wii Supreme
Cand vine vorba de console de jocuri, nimic nu poate fi mai scump decat Nintendo Wii Supreme. Realizat din aur de 22 de carate, consola are butoane din diamant si a fost creata in editie limitata. Pretul se ridica la 470.000 de dolari.


3. MacBook Air Supreme
Stim deja ca produsele Apple nu sunt tocmai ieftine, insa Apple MacBook Air Supreme e un fel de "taticul lor". Acest laptop din aur de 24 de carate are logo-ul incrustat cu diamante, iar pretul este pe masura: 345.000 de dolari.


4. iPod Touch Supreme
Produsele de lux de la Apple nu se opresc aici. Compania a lansat si iPod Touch Supreme, fabricat din aur de 24 de carate si logo-ul incrustat realizat din 53 de diamante. Pretul acestui "mic" gadget este de 329.000 de dolari.


5. Sony PS3 Supreme
Cel mai scump Sony PS3 din lume este Sony PS3 Supreme. Consola este confectionata din aur de 22 de carate, iar disc slot-ul este inconjurat de 58 de diamante. Lansata intr-o editie de limitata (numai cinci exemplare), PS3-ul costa 313.000 de dolari.


6. Diamond Blackberry 9700 Bold II Elite
Partea fontala si laterealele acestui Blackberry de lux sunt incrustate cu diamante de 6 carate, iar carcasa este realizata din inox, dand un aer elegant gadgetului.

Diamond Blackberry 9700 Bold II Elite vine cu o husa lucrata manual, iar pretul total al "jucariei" este de 23.500 de dolari.