askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Top 10 - Cele mai ciudate accesorii pentru iPod

Top 10 - Cele mai ciudate accesorii pentru iPod

1/15864
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
10. Wurlitzer's iPod Jukebox

Pentru cei mai melancolici dintre noi, Wurlitzer aduce pe piata "One More Time" Jukebox. Cu sistem de sunet impresionat, este capabil sa inmagazineze si sa schimbe pana la 100 de CD-uri. Desigur, nici pretul nu e mai prejos: 9.500 de $, iPodul nu este inclus.

9. Tunebuckle

iPod Nano este atat de "nano" si-atat de trendy incat cei de la Tunebuckle s-au gandit la el ca la un accesoriu vestimentar. Asa ca... zis si facut! Curea din piele, disponibila in doua culori: alb si negru.

8. iPod "Chair Man" Speakers

Chiar si iPodul are nevoie sa se relaxeze, de aceea o companie japoneza a creat boxele portabile "Chair Man". Este vorba despre niste fotolii foarte ingenioase. Il pui p`ala micu` sa se odihneasca, si in acelasi timp sa munceasca. Cred ca o face mai cu spor asa. Sunt disponibile in trei culori: roz, bleau si negru.

7. iPod DJ Docking Station

Sistemul KNG cred ca este dedicat celor care au o slabiciune pentru DJing.

6. iPod Nano Thong Case

Daca va gandeati ca iPodul Nano nu poate fi mai sexy de-atat, atunci va inselati. Baietii de la iPodStreet au facut o carcasa speciala, in forma de... lenjerie intima, tanga mai precis (desigur, acum nu stiu cat de intima mai e lenjeria, dar... se vede ca iPodul nu e facut pentru a fi pudic). Amuzanta, dar nu prea practica, husa din piele acopera clickwheelul, ceea ce face cam greu de folosit dispozitivul.Daca va gandeati ca iPodul Nano nu poate fi mai sexy de-atat, atunci va inselati. Baietii de la iPodStreet au facut o carcasa speciala, in forma de... lenjerie intima, tanga mai precis (desigur, acum nu stiu cat de intima mai e lenjeria, dar... se vede ca iPodul nu e facut pentru a fi pudic). Amuzanta, dar nu prea practica, husa din piele acopera clickwheelul, ceea ce face cam greu de folosit dispozitivul. Daca va gandeati ca iPodul Nano nu poate fi mai sexy de-atat, atunci va inselati. Baietii de la iPodStreet au facut o carcasa speciala, in forma de... lenjerie intima, tanga mai precis (desigur, acum nu stiu cat de intima mai e lenjeria, dar... se vede ca iPodul nu e facut pentru a fi pudic). Amuzanta, dar nu prea

5. iPod Nano Wallet

Marware.com au lansat portofelul Billfold pentru iPod Nano. La o prima vedere ai spune ca este un portofel normal, dar cand il deschizi... supriza! rasare un mp3 player dintr-un buzunaras bine pitit.

4. iPod Compatible Bed

DesignMobel ne prezinta primul pat din lume ce are integrat un suport special pentru iPod si boxele acestuia!

3. iBox

Lista noastra nu ar fi completa daca nu am mentiona si boxerii special creati pentru iPod. "Play iBox Solid Boxer" sunt facuti din spandex si au pe partea frontala un buzunar pentru a-ti introduce... dispozitivul.

2. iLounge Toilet Paper Dispenser

Si daca nici in baie nu poti sa te desparti de muzica ta preferata si de iPodul tau, avem si pentru asta o solutie. De la Atech un dispozitiv pentru hartie igienica, cu suport pentru iPod. Asta parca-i prea de tot!

1. iBuzz

O companie din UK a creat un "vibrator" pentru iPod, asta in cazul in care muzica este prea plictisitoare.

Urmatorul gadget a primit o mentiune speciala din partea noastra:
iShirt

Vrei o noua metoda de a-ti purta iPodul Shuffle Simplu: se ia un tricou cu o clema magnetica si se ataseaza iPodul. Din cate am vazut noi, rezista si la activitati mai intense. Romania. Vant. iPodul ramane intact. Romania. Transpiratie. iPodul ramane intact. Romania. Gripa aviara. iPodul ramane intact. iShirt!!!GoaHead, editor Askmen.ro

Cauta in site