Toaleta mirobolanta
4/4625
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Stim cu totii ca nu exista nimic mai rau pe lumea asta decat baia unui barbat. Nu trebuie sa va simtiti ofensati. Este binestiut faptul ca barbatiilor, mai ales burlacilor, nu le place sa curete toaleta.

Insa am aflat despre o toaleta la care viseaza atat femeile dar, de ce nu, si barbatii, inca din Evul Mediu. Se numeste CH1001M si nu trebuie sa va lasati pacaliti de numele prea putin sugestiv pentru ca este o toaleta speciala. Se curata singura, iti ofera posibilitatea de a asculta muzica in baie, iar noaptea lumineaza pentru a te feri de eventualele accidente.

Asa cum am mai spus, se curata singura, asa ca nu mai este nevoie sa te gandesti ce lasi in urma ta dupa o noapte cu mancare mexicana si multe pahare de marguerita. Daca te trezesti in miezul noptii si esti prea obosit sau prea beat ca sa mai poti aprinde lumina, aceasta toaleta are incorporat un sistem de iluminare care sa te ghideze.

Daca esti unul dintre oamenii care stau mult pe buda, ai posibilitatea sa asculti muzica ambientala care te va ajuta sa te relaxezi pentru a duce la capat...stii tu ce. daca nu vrei sa asculti muzica ambientala ai la dispozitie o mufa de tip jack la care poti conecta mp3 playerul pentru a asculta melodiile preferate.

La toate aceste calitati trebuie sa adaugam si un defect. Acest defect se numeste pret, care este de cca. 4000 de dolari si care ar diminua simtitor contul din banca(daca il ai), sau economiile in valuta pe care le tii in sifonier.

Alina Pavel, Redactia Askmen.ro