askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Televizoarele Sony 3D, cele mai bune televizoare LCD 3D din lume

Televizoarele Sony 3D, cele mai bune televizoare LCD 3D din lume

1/15337
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Televizoarele Sony 3D ocupa primele trei locuri, pe segmentul televizoarelor LCD 3D, in clasamentul 3D Radar al celor mai bune 10 televizoare 3D prezente pe piata la ora actuala, depasind astfel produsele similare ale celorlalti producatori si confirmand pozitia de lider a companiei Sony pe segmentul televizoarelor 3D.

3D Radar, cea mai importanta platforma europeana online de informatii referitoare la cele mai noi tehnologii 3D, parte a TechRadar, una dintre cele mai importante resurse de stiri din domeniul tehnologiei, a initiat un test comparativ de anvergura, care a inclus toate televizoarele 3D disponibile pe piata la ora actuala. in urma testului, televizoarele Sony 3D au ocupat primele trei locuri, pe segmentul televizoarelor LCD.

Pentru rezultatele complete ale testului, accesati : http://3dradar.techradar.com/3d-tech/depth-10-best-3d-tvs-world-today-17-09-2010

Pe cel mai inalt loc s-a clasat varful de gama de la Sony, modelul ¬Signature¬ 3D KDL-60LX903. ¬Cu un design compact, de doar 64 de mm si beneficiind de liniile minimaliste Monolith de la Sony¬, modelul LX903 ofera ¬imagini 3D extrem de puternice, care ofera utilizatorului o experienta de vizualizare imersiva¬. in plus, studiul 3D Radar a evidentiat si calitatea imaginilor 2D a televizoarelor LX903, care asigura ¬imagini naturale in format High Definition¬.

Mai mult, testul a evidentiat functiile destinate divertismentului multimedia ale modelului 200Hz Motionflow LX903, incluzand ¬impresionantul serviciu BRAVIA Internet Video, cea mai completa platforma de televiziune online in acest moment¬¬, alaturi de serviciul Bravia Internet Widgets si conectivitatea Wi-Fi.

Modelul KDL-52HX903 a ocupat urmatorul loc, fiind apreciat pentru tehnologia de iluminare Direct LED backlight, care ofera imagini 2D de neegalat. Acest model se poate transforma intr-un extraordinar televizor 3D prin intermediul emitatorului si al ochelarilor 3D. Aclamat de 3D Radar pentru ¬aspectul minunat, alaturi de imagini perfecte¬ si ¬pentru capabilitatile multimedia¬, modelul 2D este capabil sa redea si imagini 3D.

Modelul KDL-40HX803 completeaza clasamentul si este apreciat pentru ¬efectul de profunzime si luminozitate a imaginilor, alaturi de performanta HD¬ si ¬valoarea pronuntata¬.

Ochelarii 3D de la Sony, disponibili impreuna cu modelul LX903 sau ca accesorii pentru modelele HX803 si HX903, au fost apreciati pentru confortul sporit si pentru faptul ca nu permit patrunderea luminii, aspecte esentiale in momentul achizitionarii unui televizor 3D, deoarece lumina care ar putea sa patrunda in campul vizual deterioreaza calitatea imaginilor.

Televizoarele Sony 3D din seriile HX8xx, HX9xx si LX9xx sunt disponibile in Romania, prin intermediul partenerilor Sony.