askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Telefonul mobil - primul lucru pe care ceilalti il observa la tine

Telefonul mobil - primul lucru pe care ceilalti il observa la tine

3/31885
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Este clar ca avansul tehnologiei intra tot mai adanc in vietile noastre. Telefonul mobil a ajuns sa fie primul lucru care formeaza o impresie despre o alta persoana, la prima vedere.

Potrivit unui studiu realizat de compania Vuclip, in peste 20 de tari, 61% dintre barbati au raspuns la intrebarea "Care este primul lucru pe care il remarci la mine" ca telefonul mobil al posesorului este primul lucru care iese in evidenta. Un numar mai mic de barbati au spus ca primul lucru pe care il observa la o persoana este masina, ceasul sau hainele.

Femeile, in schimb, nu par a fi atat de interesate de ce mobil poseda persoanele cu care iau contact, dar nici indiferente nu raman. 38% dintre acestea au raspuns ca intai de toate remarca telefonul mobil, in timp ce 82% dintre tinerele sub 18 ani observa intai de toate telefonul.

Daca la inceputul anilor '90 telefonul mobil era un semn al celor bogati, acum, mobilul a devenit un obiect banal, insa ridica multe semne de intrebare. Ce-l face atat de atractiv