askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Primul telefon DECT din lume cu functii HIBRID

Primul telefon DECT din lume cu functii HIBRID

1/15001
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Gigaset S820 este primul telefon DECT la nivel mondial care imbina in mod inteligent functia ecranului tactil cu tastatura clasica.
Cu ajutorul ecranului mare de 2.4 inch, navigarea prin meniul telefonului este extrem de usoara, iar tastatura suplimentara ajuta la o apelare rapida.
Gestionarea apelurilor
Gestionarea apelurilor telefonului Gigaset S820 este foarte simpla.Noul sistem incorporat permite utilizatorilor sa-si modifice disponibilitatea de a fi apelati in anumite intervale ale zilei si sa previna apelurile anonime sau la ore nepotrivite.

Telefonul mai beneficiaza si de functii care permit activarea profilului silentios intre anumite ore si redirectionarea apelurilor primite catre un alt numar de telefon.
Caracteristici personalizabile

Cu ajutorul functiilor QuickSync si Bluetoothᅡ utilizatorii isi pot sincroniza datele din telefon cu fisierele Outlook si, nu in ultimul rand, pot descarca sonerii si imagini pentru a fi atribuite contactelor din agenda.Agenda telefonica permite stocarea a 500 de intrari vCard. Pentru fiecare contact utilizatorii pot inregistra data de nastere, precum si cate 4 numere de telefon.

Organizare
Telefonul Gigaset S820 pastreaza lista apelurilor efectuate, primite si pierdute ¬ pentru a putea fi accesibile oricand. Folositi acest telefon si pentru a va organiza cu ajutorul calendarului, ceasului si a functiei alarma.
Tehnologie ECO DECT: pentru economisirea energiei si tehnologie fara radiatii2Modelul S820 beneficiaza de functiile clasice ale telefoanelor Gigaset: Modul ECO si ECO Plus.

Modul ECO este usor de activat si reduce consumul de energie cu pana la 80%4, protejand astfel mediul inconjurator. Cand modulul ECO Plus este activat, statia nu emite radiatii5.

Disponibil incepand cu 1 decembrie 2012 la Romservice Telecomunicatii (www.rst.ro), partener Gigaset.
1. in functie de tara, retea, operator.
2. Puterea de transmisie DECT este oprita atunci cand receptorul este inactiv ¬ atunci cand toate receptoarele suporta Modul ECO Plus
3. Comparativ cu statiile de baza Gigaset conventionale
4. Pentru toate receptoarele inregistrate ¬ comparativ cu telefoanele fara fir si cu situatia in care Modul ECO nu este activat
5. Puterea de transmisie DECT este oprita la toate receptoarele inregistrate ¬ atunci cand toate suporta Modul ECO Plus
Gigaset Communications GmbH este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de telefoane fara fir si liderul de piata in Europa pentru telefoanele DECT. Cu sediul in Munchen, compania dezvolta, produce si distribuie produse de inalta calitate. Portofoliul sau include telefone fixe, dispozitive si centrale telefonice Voice over IP. Produsele Gigaset sunt fabricate in Bocholt, Germania in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate si mediu.