askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Norton Save & Restore

Norton Save & Restore

1/15962
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Symantec a anuntat ieri lansarea unui nou software de backup si recuperare a datelor, destinat consumatorilor. Numit Norton Save & Restore, software-ul va fi lansat pe piata la sfarsitul lunii martie.
Din ce in ce mai multi utilizatori creeaza si stocheaza cantitati din ce in ce mai mari de continut digital, cum ar fi fotografii sau muzica. Pentru a proteja acest continut impotriva malware-ului, dar si a erorilor hardware sau software, consumatorii care pana acum nu luau in considerare un sistem de backup au inceput acum sa caute astfel de solutii.
Symantec a dezvoltat Norton Save & Restore pentru a fi usor de instalat si setat, prezentand numeroase functii automate, conform unui comunicat de presa al companiei. Produsul include backup-ul predefinit al folderelor si al tipurilor de fisiere obisnuite. Utilizatorii pot alege modul de derulare al backup-urilor si isi pot de asemenea cripta si proteja prin parole fisierele de backup.
Utilizatorii au de asemenea la dispozitie optiunea de a utiliza software-ul Symantec Norton Ghost pentru a crea o imagine a harddiskului lor fara a trebui sa reboot-eze sistemul.
Pretul estimat de vanzare al Norton Save & Restore este de 69,99 de dolari.
Sursa: www.chip.ro