askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  GALERIE FOTO Cele mai tari gadgeturi din 2012

GALERIE FOTO Cele mai tari gadgeturi din 2012

1/15099
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Chiar daca suntem abia in prima parte din 2012, pe piata au aparut cateva gadgeturi amuzante, la preturi nu foarte mari. Descopera cateva dintre cele mai tari gadgeturi aparute de la inceputul lui 2012.

1. Mimo Micro

Stick-urile de memorie sunt foarte utile atunci cand ai nevoie sa-ti salvezi documente si fisiere dintr-un computer. Chiar daca in ziua de astazi nu mai sunt considerate "cool", avand deja un loc pregatit in arhivele personale, noile modele USB ti-ar putea schimba parerea. Lansate la CES 2012 stick-urile MicroSD sunt de marimea unui breloc si au o "infatisare" ce imita celebrele personaje din filmul "Star Wars".

2. Castile ZIK Parrot

Produse de compania franceza Parrot, castile ZIK au in componenta senzori interni ce detecteaza momentul in care sunt date jos de pe urechi si opresc automat muzica. Intreaga suprafata a castii este tactila, ceea ce inseamna ca poti mari volumul printr-o miscare verticala a degetului. Pe orizontala, poti schimba piesa pe care o asculti cu alta piesa.

3. Boxa plutitoare Behringer

Esti atat de pasionat de muzica incat nu te poti lipsi de ea nici macar atunci cand esti in apa, la mare Ei bine, pentru tine si pentru milioane de alte persoane, s-a inventat boza plutitoare. Compania germana Behringer a lansat un concept inedit de boxa sferica, ce ramane la suprafata apei fara sa fie afectata de contactul cu apa.

Functioneaza prin Bluetooth si iti aduce cele mai tari melodii direct in mare. Specialistii spun ca Splash 100, cum a fost numita boxa plutitoare, va costa doar 100 de dolari. Din pacate, nu vei apuca sa o iei cu tine la mare anul acesta. Produsul va fi lansat pe piata abia la sfarsitul lui 2012.

4. Proiector Epson Megaplex

Compania Epson a lansat un proiector denumit MegaPlex, care poate reda 720p si poate interactiona atat un iPhone, cat si cu iPod. Proiectorul vine la pachet cu o pereche de boxe de 10W. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi iPod-ul sau iPhone-ul in dock-ul special, iar acesta se va sincroniza cu proiectorul.