askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  DualSIM

DualSIM

1/15936
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Iata ca in timp ce unii incearca sa complice cat mai mult tehnologia, altii vin in sprijinul oamenilor, simplificand-o. Cu toate retelele de telefonie mobila care sunt astazi pe piata, fiecare cu oferte cat mai tentante, ar trebui sa avem si tot atatea telefoane. Fiecare SIM cu telefonului lui. Ei bine, nu! DualSIM rezolva partial aceasta problema. Aveti nevoie doar de un telefon, caruia nu va trebui sa ii faceti nici o schimbare.

Ce trebuie sa faceti
Trebuie sa decupati cele doua cartele dupa un tipar furnizat de kit-ul DualSIM. Daca veti dori sa reveniti la varianta originala a cartelei, kit-ul va furnizeaza si produsul necesar readaptarii acesteia.

Instructiuni de instalare: Cele doua SIM-uri trebuie decupate pentru a putea fi introduse in adaptor (operatiune foarte simpla, avand in vedere ca odata cu adaptorul vi se livreaza doua folii adezive transparente cu dimensiunea exacta a unei cartele SIM, prevazute cu marcaje punctate care indica foarte clar pe unde trebuie decupate cartelele!). De asemenea, odata cu adaptorul mai sunt livrate doua suporturi de "reconstituire a cartelei SIM" in care vor putea fi puse cartelele decupate, in acest mod putandu-se reveni la forma initiala a cartelei, putand fi folosita independent, la fel ca inainte! Se primeste apel doar pe sim-ul care este activ!