askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Digitrend, targ de jocuri PC si gadgeturi la Bucuresti

Digitrend, targ de jocuri PC si gadgeturi la Bucuresti

1/15944
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Expo 24, Corallo Fiere Italia si Softwin organizeaza in parteneriat primul eveniment romanesc dedicat exclusiv gadgeturilor si jocurilor PC. Digitrend (www.digitrend.ro) este programat la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 15-18 iunie 2006.

"Digitrend este vazut ca un targ de imagine pentru firmele participante, in cadrul acestuia regasind tehnologia mobila, sistemele informatice de ultima ora, tehnologia audio - video - foto", se arata intr-un comunicat citat de www.SMARTfinancial.ro.

Conform cerintelor organizatorilor, toate produsele prezente in cadrul evenimentului vor trebui sa respecte una din urmatoarele cerinte: sa fie lansate de maximum 6 luni pe piata; produsele sa fie in curs de lansare; sa reprezinte proiecte viitoare.

Interconexiunea dintre marii jucatori ai pietei de gadgeturi si utilizatori va fi facuta de sectiunea Games (Targul jocurilor PC), zona interactiva de prezentare a jocurilor si de desfasurare a concursurilor. Competitiile din cadrul Targului de jocuri PC sunt organizate de PGL - Professional Gamers League, se mai arata in sursa citata.
Sursa: www.smartfinancial.ro