askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Cyber-Shot inseamna si telefoane mobile

Cyber-Shot inseamna si telefoane mobile

1/15964
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sony Ericsson a lansat sase noi telefoane mobile si a anuntat ca doua dintre acestea sunt dotate cu camere foto suficient de bune incat sa poarte brandul Cyber-shot utilizat de Sony la camerele sale digitale.

Acesta este cel de-al doilea transfer al unui brand al companiei-parinte Sony catre joint-venture-ul sau cu compania suedeza Ericsson. In urma cu un an, Sony Ericsson a adoptat si brand-ul Walkman pentru telefoanele sale cu player MP3.
"Aceste telefoane ofera aceeasi experienta foto ca si camerele Cyber-shot. Doar acum am simtit ca putem adopta brand-ul Cyber-shot", a declarat directorul de marketing al Sony Ericsson, Steve Walker.
Sony a fost cel de-al doilea producator mondial de camere foto digitale in 2004, conform unui studiu realizat de compania de cercetare IDC.
Telefoanele mobile K800 si K790 sunt dotate cu o camera foto auto-focus de 3,2 megapixeli, un blitz mai luminos decat cele regasite in mod obisnuit pe telefoanele mobile si un senzor care poate realiza noua imagini full-resolution intr-o secunda. Tehnologia, inclusiv software-ul pentru cresterea calitatii fotografiilor, este oferita de Sony.
Doua variante - un model pentru retelele 3G si unul pentru retelele mai vechi 2G vor fi disponibile in trimestrul II al anului la preturi de peste 300 de euro.
Compania a mai lansat ieri patru modele mai ieftine de telefoane cu camera foto si Walkman, printre care se afla un telefon cu camera al carui pret este sub 100 de euro si un model Walkman cu un pret intre 100 si 200 de euro.
Sony Ericsson va lansa toate cele sase modele pe piata in trimestrul II. Compania a lansat pana acum in acest an 11 modele noi de telefoane, comparativ cu 30 de modele pe parcursul anului trecut.
"Vom avea mai multe lansari de produse in 2006, comparativ cu 2005", a declarat Walker.
Sursa:www.chip.ro