Cutia de bijuterii cu LCD
4/4715
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Este cunoscuta pe scara larga stangacia noastra atunci cand trebuie sa cerem femeia visurilor noastre, sau care cel putin asa pare, in casatorie.

Ne transpira mainile, conexiunile din mintea noastra nu se mai realizeaza la standarde optime, ne tremura genunchii si tot asa...

De-acum ne putem lua adio de la astfel de probleme, iar pentru acest lucru ar trebui sa le multumim cercetatorilor care au creat cutia de bijuterii care cere singura femeia de nevasta.

Nu intra in panica, o setezi tu mai intai pentru acest lucru. Ideea de baza a creatiei este aceea ca tu sa nu fii de fata fizic la momentul cererii in casatorie, ci sa o faci printr-o inregistrare video pe care viitoare posibila mireasa o va vedea pe ecranul LCD al cutiutei pentru inel.

Aceasta extravaganta din metal costa numai 200 de dolari, este clasica si plina de stil. In acelasi timp, are si un ecran LCD care poate reda atat imagini video, dar si pana la 500 de fotografii.

Daca e buna sau nu aceasta inventie ramane ca fiecare sa decida pentru sine. Asteptam pe viitor o video-cununie si o video-concepere de copii.

Andrei Georgescu, AskMen.ro