askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  CES 2013: 3 gadgeturi cool

CES 2013: 3 gadgeturi cool

2/28661
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
La editia din acest an a targului de tehnologie CES, desfasurat la Las Vegas, companiile se intrec sa lanseze pe piata gadgeturi cat mai interesante. Printre cele mai cool gadgeturi lansate anul acesta se numara ochelarii cu sistem de operare Android, furculita electronica si husa tactila pentru iPhone.

Dar hai mai bine sa vedem despre ce este vorba!
HAPIfork
HAPIfork este o furculita electronica, lansata de o companie franceza. Aceasta furculita te monitorizeaza in timp ce mananci si verifica numarul de imbucaturi, in cat timp mananci si cat de repede manaci. Ea te atentioneaza prin vibratii si o lumina rosie atunci cand mananci prea repede. Mai mult, gadgetul poate fi conectat la smartphone, cu ajutorul unei aplicatii care stocheaza istoricul meselor.

Pret: 99 de dolari


Husa tactila
Utilizatorii de iPhone vor fi incantati de acest gadget lansat la CES 2013, pentru ca le va simplifica utilizarea telefonului. Canopy a lansat o husa complet tactila, cu ajutorul caruia iPhone-ul va putea fi actionat tactil pe toata suprafata, inclusiv pe partea din spate si pe laterale.

Pret: 59 de dolari


Ochelari cu Android
Tot la CES 2013 au fost prezentati superochelarii cu sistem de operare Android 4.0. Compania producatoare, Vuzix, sustine ca acesti ochelari inteligenti pot fi folositi pentru convorbiri telefonice si vizionarea de video-uri. Ei sunt dotati cu WiFi, Bluetooth, GPS si capacitate de inregistrare la 720p.

Lansarea va avea loc cel mai probabil in vara acestui an.
Pret: 1.500 de dolari