askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  CERF 2008 si-a deschis portile

CERF 2008 si-a deschis portile

1/15730
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
CERF este cea mai mare expozitie IT&C din Romania si reuneste in acest an peste 600 de marci expuse in 130 de standuri. La CERF este prezenta o delegatie de 13 firme din Taiwan, tara in care isi au sediul companii de marca specializate in IT&C, aflate in topul mondial in ceea ce priveste segmentul de piata detinut. Aceste companii isi promoveaza produsele si solutiile de ultima generatie care vor putea intra pe piata romaneasca in urma parteneriatelor stabilite la CERF.

Vezi imagini de la CERF 2008

In cadrul CERF vor fi lansate in Romania produse si tehnologii noi, printre care se pot aminti: cea mai buna camera foto si cea mai buna camera video HDC de la Panasonic, ultimul model in materie de televizoare LCD, LG Scarlet, LG6000, alaturi de inovatoarea plasma PG6000 cu tehnologia single-layer (LG), gama de videoconferinte full HD de la LIFESIZE (ABN SYSTEMS).

Tot in cadrul targului mai putetu vedea si serviciul electronic complet de verificare a prezentei personalului si pontaj bazat pe citirea amprentei digitale (BIONET Software), solutii de ultima generatie pentru monitorizarea calculatoarelor si a accesului la internet (IT Secure PRO), cel mai nou trepied foto/video MODO, de la Manfrotto, destinat fotografilor si videofotografilor profesionisti (SIMUS Trading), solutii de contact center integrate cu CRM si in premiera mondiala TTS (text to speech) in limba romana (ALGOTECH), imprimanta portabila dotata cu tehnologie Bluetooth (SEDONA), tabela interactiva TSL610 (Aline Distribution) care, impreuna cu un calculator si un videoproiector se comporta ca un ecran sensibil la atingere ce permite controlul oricarei aplicatii PC sau navigarea pe internet si multe altele.

In standul propriu, asociatia ECO TIC marcheaza un an de la demararea sistemului integrat de colectare si reciclare a deseurilor electrice si electronice.

Expozitia CERF poate fi vizitata intre orele 10.00 si 18.00 in perioada 7 ¬ 10 mai si intre 10.00 si 16.00 pe data de 11 mai. Costul unui bilet este de 10 Ron.

Vezi imagini de la CERF 2008

Foto Credit: Comunicatemedia.ro

CERF 2008


Cauta in site