Cele mai tari trei gadgeturi
4/4724
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Minunea "iPhone"

Apple a lansat de curand in Statele Unite ale Amercii, telefonul iPhone, iar la sfarsitul anului acesta va fi ajunge si in magazinele din Asia si Europa. Marele succes pe care l-a inregistrat pe piata americana se explica prin faptul ca imbina mai multe aparate de ultima generatie, cum ar fi telefonul celular, iPod video, e-mail, navigator de internet, camera foto ( fara blitz si zoom) , organizator personal. Comenziile pot fi data prin simpla atingere cu degetele a ecranului. Aparatele iPhone au memorie flash de 4 sau 8 GB, iar pretul variaza intre 500 si 600 $ in functie de capacitatea acesteia. Acumulatorul asigura 8 ore de convorbire sau 24 de ore de muzica non-stop. Receptorul radio iPod functioneaza, dar nu poate reda toate posturile radio. Aparatul cu dimensiuni de 61 x 115 x 11,6 mm are un ecran de 9 cm inaltime prevazut cu autoreglare in functie de lumina exterioara si are 25 de melodii proprii.

Play Station 3 – PS3

Consola de jocuri Play Station 3 este cea mai noua, dar si cea mai scumpa din noua generatie. Este dotata cu noua procesoare intr-unul singur, ceea ce ar trebui sa dea jocurilor posibilitatea de a fi aproape de realitatea virtuala, si laser albastru, DVD Blue Ray. De asemenea, are hard disc incorporat si video high – definition. Costa aproximativ 2000 ron si stie sa faca aproape orice face si un PC. Are cititor de carduri de memorie, web browser, tastatura si mouse, sistem de sunet 5.1. Din pacate, cele mai multe dintre aceste console raman inca pe rafturi pentru ca nu s-au dezvoltat inca jocurile care sa beneficieze de noile tehnologii incluse pe piata de producatorul japonez.

USB MP3 Pen + FM Radio + Voice Recorder

Aici este vorba de un gadget multifunctional asa cum se intelege si din denumirea produsului. Desi seamana cu un pix aproape normal, aparatul este departe de a fi asa ceva. Astfel, acesta iti permite nu numai sa asculti muzica, dar si sa faci inregistrari de voce sau sa transporti diferite documente, avand o capacitate de stocare de 512 MB. Are baterie interna cu o durata de viata de pana la 7 ore si de asemenea are tuner radio FM si player MP3. Cu o greutate de numai 50 g, aparatul costa 48$ si se bucura de un mare succes avand in vedere marea lui utilitate.

A.G., AskMen.ro