askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Cele mai tari jocuri horror pentru Xbox

Cele mai tari jocuri horror pentru Xbox

1/15009
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ai un Xbox, iar jocurile horror sunt o pasiune de-a ta Iata cateva dintre cele mai apreciate si infricosatoare jocuri pe care le poti juca pe Xbox 360.

Dead Space

Dead Space este unul dintre cele mai inspaimantatoare jocuri pentru Xbox, mai ales prima ora, pana incepi sa descoperi toate caracteristicile acestuia. Dupa ce omori cateva mii de monstri, jocul incepe sa fie mai putin terifiant.

Gears of War

Gears of War este cu adevarat horror pentru prima oara cand il joci - inamicii sunt de-a dreptul infricosatori. Jocul iti ofera cateva momente extrem de tensionate si te determina rapid sa te implici in actiune.

Left 4 Dead

Left 4 Dead te va face sa treci prin clipe de groaza: hoardele cu zombi si luptele dintre acestea sunt foarte intense si vei deveni tot mai incordat pe parcursul jocului.

Fallout 3 si Fallout New Vegas

Primele cateva ore din cele doua jocuri sunt foarte intense si infricosatoare. Practic, te afli in pustietate si totul te poate ucide cu usurinta. Chiar daca nu este dificil sa treci la nivelul urmator, nu vei face decat sa descoperi creaturi tot mai terifiante.

Minecraft

Daca pe parcursul zilei atmosfera este una foarte relaxata si toata lumea este vesela si se distreaza, pe timpul noptii orasul gazduieste paianjeni uriasi, zombi si alte creaturi infricosatoare. Jocul te va ingrozi inca din primele clipe.

Dead Rising

Seria Dead Rising se concentreaza doar pe uciderea unor zombi, in cele mai nebunesti moduri posibile. Povestea jocului il are la baza pe Frank West, un fotojurnalist blocat intr-un mall dintr-un oras oarecare, in care exista foarte multi zombi. Pentru a se apara impotriva atacurilor, Frank exploreaza mall-ul si se foloseste de orice obiect ca arma impotriva inamicilor.

Dark Souls

Dark Souls este exemplul perfect pentru un joc care nu este infricosator in stilul clasic. Jocul este unul foarte intens, care iti mareste adrenalina pe masura ce te treci la nivelul urmator. La inceput, jocul poate fi obositor, dar in numai cateva momente vei incepe sa simti ca detii controlul si totul va deveni mai usor ... dar la fel de inspaimantator.