Cele mai tari gadgeturi de calatorie in 2013
1/10338
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Tehnologia a facut ca in ultimii ani sa avem parte de calatorii mai interesante si mai confortabile, gratie diverselor gadgeturi utile si inovatoare sau aplicatiilor pentru smartphone.

Acum avem si mai multe accesorii si gadgeturi care vin in ajutorul nostru atunci cand calatorim in strainantate sau pur si simplu cand suntem vacanta.

Sa vedem care sunt cele mai interesante "jucarii" noi.
Lifeproof Nuud
Ai dat o groaza de bani pe iPad ᅡsi incerci sa il tii cat mai in siguranta, iar aceasta husa de protectie este waterproof, dirtproof, snowproof si shockproof, asa ca zapada, apa si murdaria vor sta departe de el si scapi de micul preinfarct pe care aproape il ai atunci cand scapi iPad-ul pe jos. Carcasa il protejeaza si te lasa sa il folosesti in acelasi timp.

[caption id="attachment_34804" width="372"] sursa: st-christophers.co.uk[/caption]

Roku Stick Streaming
Un gadget foarte cool care iti permite sa iti folosesti laptopul sau tableta pentru a urmari serialele preferate (chiar si de pe Vudu si Netfix) wireless si HD prin smart streaming, daca te afli in preajma unui TV Hitachi sau Insignia cu un port USB. In curand, acest stick va fi compatibil cu mai multe tipuri de televizoare.

[caption id="attachment_34805" width="448"] sursa: theverge.com[/caption]

Trakdot tracker de bagaje
Ca sa scapi de nodul din stomac atunci cand bagajul tau intarzie sa apara dupa ce cobori din avion, iti recomandam sa foloseti acest gadget, care stie tot timpul unde se afla bagajul tau. Trakdot se conecteaza la o aplicatie de pe telefonul tau si astfel ii poti sti locatia exacta. Inscrierea costa 50 de dolari si abonamentul la acest serviciu costa 13 dolari pe an, dar merita daca ai mai pierdut bagaje pana acum.

[caption id="attachment_34807" width="403"] sursa: coolthings.com[/caption]

Rucsac Powerbag Business Class
Acest rucsac are un sistem de baterii care iti poate incarca smartphone-ul pana la de patru ori. Are si buzunare speciale pentru laptop sau tableta si un design "check point friendly".

[caption id="attachment_34808" width="380"] sursa: deltaskystore.com[/caption]

Polaroid iM1836
Acest gadget este o combinatie foarte utila intre aparat foto si telefon mobil, pentru acele momente din vacanta in care iti doresti ca telefonul tau sa faca niste poze mai reusite. Pentru ca nu toate smartphone-urile au camera de peste 10 MP, Polaroid a lansat un aparat foto care functioneaza pe Android. In plus, se conecteaza automat la o aplicatie de photo sharing care urca instant poza pe retelele tale de socializare.

[caption id="attachment_34809" width="600"] sursa: gunsirit.com[/caption]