askmen.ro  »  Hobby  »  Gadgeturi  »  Cele mai tari gadgeturi alimentate cu energie solara

Cele mai tari gadgeturi alimentate cu energie solara

1/15053
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Gadgeturile alimentate cu energie solara nu sunt neaparat o noutate, insa cu siguranta acestea sunt de mare ajutor celor care nu isi doresc sa depinda de acumulator sau de baterii pentru a utiliza aparatele preferate. Iata-le pe cateva dintre cele mai utile.

1. Tastatura Logitech Wireless Solar K760

Logitech a scos pe piata o tastatura care nu are nevoie nici de cablu si nici de baterii. Aceasta se incarca de la lumina naturala si este compatibila cu Mac, iPad su iPhone. Cu o singura incarcare solara, tastatura va functiona perfect pentru o perioada de aproximativ 3 luni.

2. Kindle SolarFocus

Iti place sa citesti fara sa stai cu grija faptului ca ai putea ramane fara baterie exact cand actiunea devine mai interesanta si mai incitanta Cu Kindle SolarFocus nu mai ai de ce sa iti faci astfel de probleme. Acesta va functiona timp de 3 luni fara probleme dupa o singura incarcare.

3. Sistem audio Rukus

Iti doresti un sistem audio eco-friendly Cel de la Rukus este ideal, mai ales ca il poti lua peste tot cu tine, se poate conecta prin bluetooth si il poti folosi la capacitate maxima timp de o zi intreaga dupa ce il incarci la soare.

4. Incarcator solar ASolar pentru iPad

Daca nu poti concepe sa stai fara tableta ta iPad, insa iti este greu sa o utilizezi atunci cand sta la incarcat prin cablu sau acesta nu este intotdeuna o varianta buna, nu iti ramane decat sa optezi pentru un acumulator solar care va incarca bateria iPadului la capacitate maxima.

5. Lanterna in ghiveci

Daca iti place sa ai o lumina in camera, pe timpul noptii, ai la indemana un mini ghiveci care se va incarca ziua cu lumina solara si se va aprinde pe tot parcursul noptii, pana dimineata.