Cele mai tari aplicatii de muzica pentru Android
9/9882
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Te-ai plictisit de player-ul de muzica cu care vine la pachet smartphone-ul tau cu sistem de operare Android Iti propunem sa experimentezi o serie de aplicatii care cu siguranta te vor convinge ca muzica ascultata pe telefon poate fi o experienta mult mai distractiva.
1. Cubed
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti instalezi aplicatia Cubed, care iti afiseaza toata colectia de muzica pe suprafata unui cub. Daca vei intoarce cubul de la dreapta la stanga, vei descoperi ca muzica din smartphone-ul tau este afisata in ordine alfabetica. In schimb, navigand de sus in jos, poti downloada copertele albumelor si afla care sunt ultimele piese ascultate pe Last.Fm.


2. Double Twist Player
O alta aplicatie de muzica conceputa pentru telefoanele cu Android este Double Twist Player. Softul te ajuta sa organizezi piesele in functie de mai multe criterii: notele obtinute de la internauti, artist, titlu sau gen muzical.


3. MixZing
Uita de look-ul anost al player-ului muzical cu care a venit din fabrica smartphone-ul tau si instaleaza-ti neaparat MixZing. Vei avea parte de un player cu o interfata moderna, care te va cuceri prin faptul ca dispune si de un egalizator grafic. Cu ajutorul lui poti aplica numeroase filtre audio pe o singura melodie, un album sau pe intreaga ta colectie muzicala.


4. Ringtone Maker Pro
Esti genul de persoana care isi schimba des tonul de apel, in functie de starea ta de spirit sau de ce piese noi ai ascultat la radio Iti recomandam sa descarci de pe Google Play aplicatia Ringtone Maker Pro, unul dintre cele mai bune softuri destinate crearii de ringtonuri, alarme sau diferite notificari audio.


5. Shazam
Cu siguranta ti s-a intamplat sa auzi intr-un bar sau la radio o piesa pe care ai indragit-o imediat. Ti-ai fi dorit sa stii cum se numeste si cine o interpreteaza. Ei bine, Shazam este aplicatia care te scoate din incurcatura. Pur si simplu o instalezi si ea iti va recunoaste aproape orice piesa, indiferent ca este nou-nouta sau din anii '50. Pur si simplu pornesti aplicatia in momentul in care se aude melodia necunoscuta, iar aceasta ti-o va recunoaste si afisa.

Sursa foto: lakewoodhearing.com