Cele mai tari aplicatii de backup pentru smartphone
1/10247
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Orice utilizator de smartphone trebuie sa aiba pe pretiosul sau device doua lucruri esentiale: un antivirus si o aplicatie de backup. Cosmarul de a pierde datele si de a o lua de la capat ne bantuie pe toti.

Iata care sunt cele mai bune dintre aplicatiile care au grija de datele din smartphone-ul tau.
Titanium
Aceasta este cea mai buna aplicatie de backup la ora actuala si este un must have pentru utilizatorii de Android. Iti face backup la toate datele din telefon, inclusiv aplicatii, poze, fisiere, sms-uri, mms-uri, apeluri, bookmarks, tot ce vrei, cu un singur tap. Iti scaneaza telefonul si isi face treaba si cu cea ai stocat pe cardul SD.

[caption id="attachment_33692" width="320"] sursa: androidpit.com[/caption]

My Backup Pro
My Backup are si o versiune gratuita, insa cea Pro lucreaza mai bine: iti acopera aplicatiile, fisierele, mesajele si MMS-urile, apelurile si adresele salvate, dar si calendarul, setarile de sistem, chiar si shortcut-urile si pozitionarea lor pe ecran.

[caption id="attachment_33693" width="503"] sursa: wordpress.com[/caption]

Ultimate Backup
Aplicatia arata foarte bine si isi face treaba la perfectie. Face toate lucrurile de baza pe care le-am tot enumerat la aplicatiile precedente, dar ce are cu adevarat special este capacitatea de a trimite backup-ul pe email, lucru care inseamna ca il poti accesa de pe contul tau.In plus, se conecteaza si cu DropBox si incarca backupul acolo.

[caption id="attachment_33694" width="493"] sursa: play.google.com[/caption]

G Cloud Backup
Aceasta aplicatie face exact ceea ce spune si numele ei: iti pune tot backup-ul intr-un cloud de 1 pana la 8 GB. Te ajuta sa muti datele dintr-un device in altul fara mare efort si se apuca singura de backup de fiecare data cand telefonul tau etse conectat la Wi-Fi si are un nivel mediu de baterie sau atunci cand este conectat la priza.

[caption id="attachment_33695" width="480"] sursa: androidauthority.com[/caption]

Safe Backup
O alta aplicatie care arata stilat, isi face treaba fara prea multa bataie de cap si ofera multiple optiuni pentru a face backup-ul exact asa cum ti-l doresti. Safe Backup isi face treaba cu orice fisiere sau aplicatii si te ajuta si sa transferi date intre doua device-uri Android. In plus, se conecteaza cu DropBox sau alte site-uri asemanatoare.

[caption id="attachment_33696" width="511"] sursa: promwadmobile.com[/caption]